Χανιά: Απολύμανση στο Δημαρχείο, μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο

Χανιά: Απολύμανση στο Δημαρχείο, μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο

Χανιά: Απολύμανση στο Δημαρχείο, μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου, για προληπτικούς λόγους, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, καθώς έγινε γνωστό ότι δημοτική υπάλληλο των υπηρεσιών, είναι θετική στον κορωνοϊό. (βλέπε ΕΔΩ).

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ο Δήμος Χανίων.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών υποβλήθηκαν σε διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους και να προληφθεί η μετάδοση του ιού, ενώ έγινε απολύμανση του χώρου που στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και των υπόλοιπων χώρων του κτιρίου του Δημαρχείου..

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Υπάλληλος του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, επιστρέφοντας από ταξίδι εκτός Κρήτης, έχοντας βρεθεί σε περιβάλλον με διαπιστωμένο κρούσμα COVID-19, υποβλήθηκε αυτοβούλως σε τεστ διάγνωσης του ιού, όπου βγήκε θετικό.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, παραμένει ασυμπτωματικό σε καραντίνα στην οικία του και έχει γίνει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών υποβλήθηκαν σε διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους και να προληφθεί η μετάδοση του ιού.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διαχείριση των κρουσμάτων Covid-19, ο Δήμος Χανίων προέβη σε άμεση απολύμανση του χώρου που στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ενώ ήδη πραγματοποιείται προληπτικά η απολύμανση και στους υπόλοιπους χώρους του κτιρίου του Δημαρχείου.

Τέλος, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων θα παραμείνουν κλειστές για αύριο Τρίτη 04/08/2020.

kriti24.gr