Χανιά: Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Χανιά: Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Στο «πόδι» σηκώθηκαν τα ξημερώματα οι κάτοικοι της οδού Σολωμού στο κέντρο των Χανίων, όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ένα Ι.Χ. που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έχασε το έλεγχο του και συγκρούστηκε με σταθμευμένο αγροτικό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο.

«Το αγροτικό ήταν παρκαρισμένο με την μούρη του αυτοκινήτου προς την κάμερα αλλά από την σύγκρουση το γύρισε τελείως» αναφέρει μάρτυρας .

Όπως συμπληρώνει: «Τον θόρυβο άκουσαν κάτοικοι της πολυκατοικίας καθώς δεν υπήρχε κανένας οδηγός ή συνοδηγός αλλά ούτε και κάποιος που είδε τι έγινε ακριβώς».

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ωστόσο όπως διαπίστωσε ο οδηγός του ΙΧ δεν ήταν παρών ενώ ακόμα και το πρωί της Τρίτης δεν είχε εντοπιστεί.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αγροτικό όχημα αλλά και στο τοιχίο της πολυκατοικίας ενώ παρασύρθηκε και ένα παρκαρισμένο ποδήλατο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων ενώ το συμβάν έχει καταχωρηθεί ως τροχαίο «υλικών ζημιών» χωρίς κάποιον τραυματισμό. Συνεπώς πιθανολογείται ότι ο οδηγός αποχώρησε μόνος του από το σημείο.

Χανιά: Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της πόλης (φωτο)

zarpanews.gr