Χανιά: Απίστευτο! Σφαίρα καρφώθηκε σε γήπεδο τένις την ώρα που έπαιζαν αγώνα! (φωτο)

Χανιά: Απίστευτο! Σφαίρα καρφώθηκε σε γήπεδο τένις την ώρα που έπαιζαν αγώνα! (φωτο)
aeweb

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να έχει ακόμα (και χωρίς υπερβολή) τραγικές συνέπειες έλαβε χώρα σε ιδιωτική επιεχείρηση με γήπεδα τένις στην περιοχή του Ακρωτηρίου, την κυριακή το απόγευμα.

Τηνώρα που έπαιζαν αγώνα δύο ενήλικοι, μια σφαίρα προσγειώθηκε στο ταρτάν του γηπέδου κάθετα, ευτυχώς χωρίς να “βρει” τον έναν από τους δύο αγωνιζόμενους! Έκπληκτοι οι ερασιτέχνες αθλητές έσπευσαν να δουν τι ακριβώς καρφώθηκε στο γήπεδο (τα γήπεδα τένις έχουν μαλακή σχετικά επιφάνεια) και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για σφαίρα!

Άμεσα ειδιοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος επίσης άμεσα, ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι συνέβη. Μια σφαίρα σε γήπεδο τένις σίγουρα δεν αποτελεί και το πλέον φυσιολογικό περιστατικό και θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύμα.

Η αστυνομία ερευνά ήδη την υπόθεση ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Ακρωτήρι Χανίων, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, μας ανέφερε κάποια σενάρια για την “προέλευση” της σφαίρας, ωστόσο μας τόνισε ότι αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη βαλλιστική για να πέσει “φως” στο περιστατικό.

Ο ίδιος είναι εξαιρετικά θορυβημένος, αφού οι εγκατάστασεις του πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που απαιτούνται. 

flashnews.gr