Χανιά: Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο – Έκλεψαν ρόδα από αυτοκίνητο στο πάρκινγκ (φωτο)

Χανιά: Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο – Έκλεψαν ρόδα από αυτοκίνητο στο πάρκινγκ (φωτο)

Δεν πίστευε αυτό που αντίκρυσε μια γυναίκα από τα Χανιά κατά την έξοδό της από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων το πρωί της Δευτέρας.

Η Χανιώτισσα που χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο Νοσοκομείο Χανίων λόγω νοσηλείας κοντινού της προσώπου κατά την αναχώρησή της το πρωί από το κτήριο κατευθύνθηκε στον χώρο του πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό της, για να πάει στη δουλειά της, είδε να λείπει ολόκληρος ο τρόχός από το αυτοκίνητό της, όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr.

Η ίδια αμέσως επικοινώνησε τόσο με τον σεκιούριτι που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, όσο και με το γραφείο ασφάλειας του νοσοκομείου προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ ενημέρωσε και την Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν. Η Αστυνομία, ενημέρωσε την παθούσα πως δεν πρόκειται να βρεθεί ο δράστης καθώς το νοσοκομείο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες, στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου και τους χώρους στάθμευσης.

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr, με τον Πρόεδρο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Βαρδή Γεωργιακάκη, τέθηκε το ζήτημα της ελλειπους ασφάλειας στο Νοσοκομείο, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όπως τόνισε ο κύριος Γεωργιακάκης «Δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό φύλαξης στο Νοσοκομείο, όπως υπάρχει έλλειψη προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες. Συνήθως υπάρχει ένας σεκιούριτι στην βάρδια που δεν μπορεί να ελέγξει όλους όσους μπαίνουν στους χώρους του νοσοκομείου. Αν πει κάποιος ότι πάει στα επείγοντα, δεν μπορεί ο εργαζόμενος στη φύλαξη να τρέχει από πίσω του για να το επιβεβαιώσει».

Παράλληλα, τονίζει πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετά περιστατικά δολιοφθορών σε αυτοκίνητα τόσο επισκεπτών όσο και εργαζομένων, τα οποία όμως έχουν μειωθεί το τελευταίο τρίμηνο.

Ακόμα, όπως επισημαίνει, κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν υπάρχει βάρδια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο κατάλληλος έλεγχος, ενώ και το διαθέσιμο προσωπικό δεν είναι σε θέση να ελέγχει επαρκώς όλους τους χώρους του νοσοκομείου και ειδικά τον χώρο στάθμευσης που είναι αρκετά μεγάλος.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων, έχει ζητηθεί να υπάρξει επαρκής φωτισμός στους χώρους στάθμευσης προκειμένου να αποφεύγονται τα περιστατικά κλοπών.

zarpanews.gr