Χανιά: Απίστευτο περιστατικό – 4χρονο αγοράκι περιφερόταν μόνο του σε παραλία

Χανιά: Απίστευτο περιστατικό – 4χρονο αγοράκι περιφερόταν μόνο του σε παραλία

Αγοράκι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά το μεσημέρι του Σαββάτου, 1 Ιουλίου, να περιφέρεται μόνο του στην παραλία Μάλεμε

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, 1 Ιουλίου στην παραλία του Μάλεμε στα Χανιά, όταν ένα ζευγάρι τουριστών από την Δανία, είδαν ένα αγοράκι, το οποίο φορούσε πάνα να είναι πολύ ώρα μόνο του και τηλεφώνησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Άμεσα αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο, όπου βρήκαν το μόλις 4 ετών αγοράκι να περιφέρεται μόνο του στην παραλία. Το μικρό αγόρι που στα χέρια του κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο, οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση των γονιών του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί αφού κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του, την άκουσαν έκπληκτοι να εξηγεί γιατί άφησε μόνο το παιδί της. Όπως ισχυρίστηκε η 33χρονη μητέρα από τη Ρουμανία που πήγε στο ΑΤ Πλατανιά για να παραλάβει το αγοράκι, έπρεπε να πάει σε γιατρό και για αυτό άφησε το 4 χρονών παιδί της χωρίς επίβλεψη.

Η μητέρα δήλωσε ότι έχει έρθει στην χώρα μας για τουρισμό και ότι επειδή έπρεπε να πάει εκτάκτως σε γιατρό άφησε το παιδί μόνο του στο ξενοδοχείο που διαμένουν, αλλά αυτό διέφυγε και βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην παραλία.

Η 33χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση του παιδιού της σε κίνδυνο. Επειδή όπως προέκυψε ο πατέρας του παιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.