Χανιά: Ανοικτός για το κοινό ο Δημοτικός Κήπος – Επαναλειτουργούν και οι Βιβλιοθήκες (φωτο)

Χανιά: Ανοικτός για το κοινό ο Δημοτικός Κήπος – Επαναλειτουργούν και οι Βιβλιοθήκες (φωτο)

Άνοιξε και πάλι τις πύλες του για το κοινό ο Δημοτικός Κήπος Χανίων, που παρέμενε κλειστός από το Νοέμβρη, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία κατά της πανδημίας Covid-19.

Τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων εργάζονταν πυρετωδώς, για να καταστήσουν και πάλι επισκέψιμο και ασφαλή τον χώρο, πραγματοποιώντας εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού εντός του πάρκου, ενώ κλαδεύτηκαν και τα δέντρα που υπάρχουν στον μεγάλο χώρο πρασίνου. Τις εργασίες επιθεώρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσουπάκης.

Ο Δημοτικός Κήπος Χανίων θα παραμένει ανοικτός κάθε μέρα από τις 08:00 έως τις 20:00 για το κοινό.

Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει την επαναλειτουργία των Βιβλιοθηκών του, Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων (οδός Υψηλαντών, όπισθεν Δημαρχείου), Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη (Δημοτικού Κήπου Χανίων) και Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού (πάνω από το δημοτικό γυμναστήριο στον Άνω Σταλό), από σήμερα Δευτέρα 22/03.

Η εξυπηρέτηση θα γίνεται με το προηγούμενο καθεστώς, σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας από την πανδημία, είτε με το σύστημα «Δανεισμού με παραγγελία», είτε με τη «Δανειστική Βιβλιοθήκη κατ’ οίκον» για τα άτομα με αναπηρίες και τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:

Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-14:00
Σάββατο: 10:00-13:00

Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:30-14:30
Σάββατο: 9:30-14:00

Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00-14:00

Αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους εξυπηρέτησης, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://bit.ly/3tLr34C