Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Μπροστά σε μια μακάβρια εικόνα βρέθηκε το πρωί ένα ζευγάρι τουριστών οι οποίοι περπατούσαν στο μονοπάτι Αγ. Ρουμέλης – Σούγια..

Σε απόσταση περίπου μισής ώρας από την Αγ. Ρουμέλη είδαν πεσμένο και νεκρό έναν άντρα.

Αμέσως με το κινητό τηλέφωνο ενημέρωσαν κάποιον από το κατάλυμα στο οποίο διαμένουν και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για τουρίστα ο οποίος είναι πιθανό να ξεκίνησε από την Σούγια με προορισμό την Αγ. Ρουμέλη και δεν αποκλείεται να έχασε την ζωή του από θερμοπληξία και εξάντληση, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές.

Να σημειωθεί πως το σημείο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα, είναι αρκετά δύσβατο, ενώ στην Αγ. Ρουμέλη μεταβαίνουν με πλοίο πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Ανωπολης και αστυνο9μικοί από το Α.Τ. Χώρας Σφακίων.

Μετά το μεσημέρι θα μεταβούν στο σημείο όπου βρίσκεται ο νεκρός και στην συνέχεια θα τον μεταφέρουν με φορείο στην Αγ. Ρουμέλη και από εκεί με το πλοίο στην Χώρα Σφακίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θάνατος του άντρα μάλλον είναι πρόσφατος (έως δύο ημερών) αν και φως στον χρόνο και στις συνθήκες θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.