Χανιά: Άλλα δύο παρόμοια φρικιαστικά εγκλήματα το 2001 και το 2004 (φωτο)

Χανιά: Άλλα δύο παρόμοια φρικιαστικά εγκλήματα το 2001 και το 2004 (φωτο)

Φρικιαστικές μνήμες με δύο εξίσου ειδεχθή εγκλήματα με αποκεφαλισμό “ξύπνησε” η εύρεση του ανθρώπινου κρανίου στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ (δείτε εδώ).

Ηταν Σεπτέμβριος του 2001 όταν αποκαλύφθηκε στα Χανιά πως η 48χρονη Μ.Σ., ιερόδουλη, σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε στον κήπο του σπιτιού της τον 38χρόνο φίλο της Α.Κ. Το έγκλημα έγινε στο ισόγειο διαμέρισμα της Σουβαρή, στη διασταύρωση των οδών Αναγνώστου Μάντακα και Αναπαύσεως στα Χανιά.

Η 48χρονη πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον 38χρονο και, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη του, έκοψε με πριόνι τα πόδια του από το ύψος των μηρών καθώς και μέρος του λαιμού και στη συνέχεια έθαψε το σώμα στην αυλή του σπιτιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύτης και θύμα διατηρούσαν ερωτικό δεσμό και είχαν συχνούς καβγάδες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004

Μια οικογενειακή τραγωδία που παραλίγο να συνοδευτεί και από κανιβαλισμό, αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη στα τέλη Απριλίου του 2004. Ένας 34χρονος από τα Χανιά σκότωσε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο την ίδια του τη μάνα και στη συνέχεια την αποκεφάλισε. Αυτό που δε μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους είναι ότι επιχείρησε να μαγειρέψει το κεφάλι της! Το έγκλημα σόκαρε ακόμη και τον ιατροδικαστή κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Ο 34χρονος οικοδόμος Γ.Κ. σκότωσε τη μητέρα του με τραπεζομάχαιρο και στη συνέχεια πήρε μια τσάπα και την αποκεφάλισε. Κατόπιν, τοποθέτησε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας σε μια κατσαρόλα και άρχισε να το βράζει. Μετά τύλιξε το κεφάλι με μια πετσέτα και το έβαλε στο ψυγείο.

Ο 34χρονος ειδοποίησε τηλεφωνικά τον πατέρα του ότι σκότωσε τη μητέρα του. Ο πατέρας του ειδοποίησε την αστυνομία και ο οικοδόμος συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση, ενώ ομολόγησε την πράξη του. Τον 34χρονο τον παρακολουθούσε ιδιώτης ψυχίατρος. Το έγκλημα έγινε στο σπίτι όπου έμενε μόνος του ο 34χρονος, στην συμβολή των οδών Νεοζηλανδών Μαχητών και Δαγκλή.

(κεντρική φωτογραφία από το αρχείο της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” τον Απρίλιο του 2004)