Χανιά: Αυτοπυροβολήθηκε 38χρονος αστυνομικός – Πως έγινε το περιστατικό

Χανιά: Αυτοπυροβολήθηκε 38χρονος αστυνομικός – Πως έγινε το περιστατικό

Χανιά: Αυτοπυροβολήθηκε 38χρονος αστυνομικός – Πως έγινε το περιστατικό

Ώρες αγωνίας για τον 38χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων το πρωί το αιματηρό περιστατικό με «πρωταγωνιστή» έναν ένστολο του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε περιπολία μαζί με άλλον συνάδελφο του, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο.

Σοκ στα Χανιά: Αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πρόκειται για έναν 38χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε τελευταία σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, χωρίς ωστόσο ποτέ να είχε δημιουργήσει το παραμικρό ζήτημα στην υπηρεσία του.  

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο 38χρονος λίγο πριν τις 8 το πρωί και ενώ βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή των Κεραμειών, την ώρα που ο συνάδελφος του είχε βγει για λίγο έξω από το αστυνομικό τζιπ, εκείνος πάτησε την σκανδάλη του υπηρεσιακού όπλου, το οποίο είχε στρέψει προς το κεφάλι του.

Στη ΜΕΘ ο 38χρονος
Σοκαρισμένος ο αστυνομικός που είχαν μαζί περιπολία, τον μετέφερε αιμόφυρτο με το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο Χανίων όπου εισήχθη στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το βαρύ τραύμα του και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιδρύματος, που εξακολουθεί να δίνει την δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, με τις επόμενες neakriti.gr/ώρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες. 

Ο αστυνομικός που είχαν μαζί περιπολία, ο οποίος έχει υποστεί σοκ από το θέαμα που αντίκρισε, έχει ήδη κληθεί από συναδέλφους του που διερευνούν την υπόθεση του τραυματισμού του 38χρονου, να δώσει κατάθεση. 

neakriti.gr