Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε – Τεράστια επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο)

Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε – Τεράστια επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας η οποία εξαφανίστηκε στα Χανιά

Χανιά: Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείτο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό στις 30/06/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε - Τεράστια επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο)

Εν τω μεταξύ σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το θρίλερ στα Χανιά για τον εντοπισμό της χωρίς προς το παρών να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Στις έρευνες μετέχουν πυροσβέστες από την Κίσσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες, ενώ πέρα της ευρύτερης περιοχής του Ελαφονησίου αναζητούν την 29χρονη και στην επαρχία Σελίνου, με κλιμάκια να ερευνούν περιοχές όπως ο Κριός και το φαράγγι Πελεκάνου στην Παλαιόχωρα.

Επίσης έρευνες γίνονται και από αέρος με τρία drones και θάλασσας με  σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της εθελοντικής Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων με εθελοντές της ομάδας.

Tο αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στις 24 Ιουνίου, στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Λαφονήσι.

Η 29χρονη που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι ενώ να σημειωθεί πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει στην φωτο από το Λαφονήσι ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Η 29χρονη μάλιστα είχε κλείσει δωμάτιο στην Παλαιόχωρα για την επόμενη μέρα, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τον Τοπικό Σύμβουλο Παλαιόχωρας Λευτέρη Βαρδουλάκη και πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ,  στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόσασος εντοπίστηκε ένα smart watch με strass -άρα γυναικείο-, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στο ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στην συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει.

Οι αρχές φοβούνται για τα χειρότερα και η κινητοποίηση είναι μεγάλη.