Χανιά: Αδιανόητο περιστατικό – Γυναίκα τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε από «ιπτάμενο» λεμόνι που εκσφενδονίστηκε μέσα από το παράθυρο του αυτοκίνητου

Χανιά: Αδιανόητο περιστατικό – Γυναίκα τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε από «ιπτάμενο» λεμόνι που εκσφενδονίστηκε μέσα από το παράθυρο του αυτοκίνητου

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην Χαλέπα, όταν 65χρονη γυναίκα, ενώ οδηγούσε, ένιωσε να πέφτει με φόρα πάνω της ένα βαρύ αντικείμενο από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της.

Το αντικείμενο που τελικά ήταν ένα ολόκληρο λεμόνι, την τραυμάτισε στο στέρνο, ενώ όπως μας λέει, από τύχη γλίτωσε το τροχαίο ατύχημα καθώς κατάφερε παρά τον πανικό και τον πόνο της να κρατήσει ίσιο το τιμόνι και να συνεχίσει την πορεία της επί της οδού Ακρωτηρίου, κοντά στον Κατσαμπά.

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν αν δεν ήταν η μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο που μ’ έκανε να καταλάβω ότι επρόκειτο για λεμόνι.» σημειώνει η ίδια στο zarpanews.gr.

Τι είχε συμβεί

Ακόμα πιο απίστευτη όμως είναι η εξήγηση του περιστατικού…

Αμέσως μετά λοιπόν και αφού η γυναίκα πάρκαρε στο σπίτι συγγενικού της προσώπου που είχε ξεκινήσει για να επισκεφθεί και αφού περιέθαλψε το τραύμα, μη μπορώντας να βάλει τα γεγονότα σε μία σειρά, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο για να εξακριβώσουν τι είχε συμβεί και χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου έφτασαν στον… ένοχο. Επρόκειτο για έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εκτελούσε κηπουρικές εργασίες! Το λεμόνι λοιπόν, πιάστηκε ολόκληρο μέσα στο χλοοκοπτικό μηχάνημα και εκσφενδονίστηκε, πέρασε με φόρα μέσα από το ανοικτό παράθυρο του οχήματος που βρισκόταν εν κινήσει και τραυμάτισε τη γυναίκα.

Η ίδια πάντως, εφόσον επρόκειτο για τέτοιο απίστευτο συμβάν, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη ενώ εκείνος μέσω των αστυνομικών τις μετέφερε την ειλικρινή του συγνώμη.