Χανιά: Αδέσποτα έσπειραν ξανά τον τρόμο στο Νοσοκομείο

Χανιά: Αδέσποτα έσπειραν ξανά τον τρόμο στο Νοσοκομείο

Μία νέα επίθεση αδέσποτων σκυλιών, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, αυτή τη φορά εναντίον μίας γυναίκας.

aeweb

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης στο zarpanews.gr δύο από τα συνολικά 7 σκυλιά μιας αγέλης που κυκλοφορούν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, της όρμηξαν, της έσκισαν το παντελόνι και από τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα, που έχει το εγγονάκι της στο νοσοκομείο, μέσα στον πανικό της άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια, όμως λόγω της ώρας, ουδείς υπήρχε για να τη βοηθήσει.

Ο σύζυγος του θύματος, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε τόσο με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας , Νατάσσα Μπομπολάκη, όσο και με την Αστυνομία, αλλά ουδείς ήταν σε θέση να δώσει λύση στο πρόβλημα, που αντιμετώπισε η γυναίκα του.

Πρόβλημα ιδιαίτερα πολύ σοβαρό, καθώς η εμπειρία που έζησε η κυρία, της άφησε ψυχολογικά κατάλοιπα, με αποτέλεσμα, όπως δήλωσε η ίδια στο zarpanews.gr “όταν φτάνω στο νοσοκομείο, να φοβάμαι ακόμη και να βγω από το αμάξι μου, σκεπτόμενη ότι μπορεί να μου ορμήξουν ξανά τα σκυλιά. Και την πρώτη φορά στάθηκα τυχερή και τη γλίτωσα στο τσακ! Την επόμενη φορά, που ξέρω όμως τι μπορεί να πάθω;” αναρωτιέται το θύμα, που δεν ξέρει για πόσο χρονικά διάστημα θα χρειαστεί να επισκέπτεται το νοσοκομείο, υπό τον τρόμο των αδέσποτων ζώων.

Μήπως θα έπρεπε, πριν θρηνήσουμε κάποια ανθρώπινη ζωή, να δούνε οι αρμόδιοι φορείς με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρόβλημα, που παρά τα βήματα που έχουν γίνει για την επίλυσή του, συνεχίζει να ταλανίζει τους ανθρώπους που κινούνται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

zarpanews.gr