Χανιά: 40χρονος Αλβανός αποπειράθηκε αρκετές φορές να βιάσει 15χρονή

Χανιά: 40χρονος Αλβανός αποπειράθηκε αρκετές φορές να βιάσει 15χρονή

Ένα απίστευτο μαρτύριο βίωνε το καλοκαίρι του 2019 μια 15χρονη κοπέλα στην Κίσαμο, η οποία δεχόταν συνεχώς σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και απόπειρες βιασμού από έναν άντρα από την Αλβανία περίπου 40 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, για τα όσα υπέφερε η ανήλικη κοπέλα, είχε ενημερώσει την μητέρα της, η οποία όμως δεν την πίστευε και συνέχιζε να επιτρέπει στον άντρα να μπαινοβγαίνει στο σπίτι τους.

Κάποια στιγμή και μετά από σχετικές καταγγελίες ξεκίνησε η ενδελεχής έρευνα από τους έμπειρους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή καθώς αφορούσε σε ανήλικη.

Μάλιστα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην διάρκεια της έρευνας και για κάποιο χρονικό διάστημα η 15χρονη είχε απομακρυνθεί από το νοσηρό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, κατέληξε στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του 40χρονου Αλβανού η οποία υπεβλήθη στις Δικαστικές αρχές των Χανίων από τις οποίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο άντρας συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας οι οποίοι τον έκριναν ως προσωρινά κρατούμενο και οδηγείται στις φυλακές Τριπόλεως.

flashnews.gr