Χανιά: 27χρονη έχασε 150.000€ – Ήθελε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα!

Χανιά: 27χρονη έχασε 150.000€  – Ήθελε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα!

Θύμα απάτης από επιτήδειο απατεώνα έπεσε μια 27χρονη κοπέλα στα Χανιά, που είδε να κάνουν «φτερά» από το λογαριασμό της 150.000 ευρώ.

aeweb

Μια γυναίκα 27 ετών στα Χανιά έπεσε θύμα μεγάλης απάτης καθώς παρασύρθηκε, όπως εν τέλει απεδείχθη, από κάποιον επενδυτή που την έπεισε να κάνει επένδυση σε κρυπτονομίσματα και να …ρισκάρει (όπως επίσης απεδείχθη) ένα ποσό της τάξεως των 150 χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022 όταν η νεαρή κοπέλα ήρθε σε επαφή με έναν αλλοδαπό που της είπε για επενδύσεις που θα μπορούσε να κάνει με το κρυπτονόμισμα, αναφέροντας ότι η εταιρεία, που εκπροσωπεί, θα της απέδιδε πολύ μεγάλο κέρδος.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 26χρονη μετά από αρκετές συζητήσεις, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές, πείστηκε και έκανε τρεις καταθέσεις στο χρονικό διάστημα από το Μάρτη του 2022 έως τον Γενάρη του 2023 το συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ.

Όταν η κοπέλα είδε τον Γενάρη πως ο λογαριασμός της ήταν… άδειος και δεν είχε γίνει καμία επένδυση σε bitcoin προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δήθεν επενδυτή όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί και την Δευτέρα (30/1) το κατήγγειλε στην αστυνομία.