Χανιά: 18χρονη σέρφερ παραλίγο να πνιγεί στα Άπτερα

Χανιά: 18χρονη σέρφερ παραλίγο να πνιγεί στα Άπτερα

Η νεαρή κοπέλα χτύπησε σε βραχιά – Ένας τουρίστας έσωσε τη κοπέλα

aeweb

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία στα Άπτερα στα Χανιά όταν μια νεαρή κοπέλα παραλίγο να πνιγεί.

Η 18χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, έκανε σερφ το μεσημέρι της Τρίτης όταν έχασε τη σανίδα πάνω στη οποία βρισκόταν.

Η κοπέλα τότε παρασύρθηκε από τα μεγάλα κύματα που επικρατούσαν και οδηγήθηκε προς τα βράχια που υπήρχαν στη παραλία. Η 18χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μην μπορώντας να αντιδράσει και έχοντας πιει πολύ νερό χτύπησε στα βράχια.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ένας τουρίστας ο οποίος βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα να βγει από το νερό. Στο σημείο βρέθηκαν και άλλοι λουόμενοι που βρίσκονταν εκεί κοντά για να βοηθήσουν την κοπέλα καθώς επίσης και οι ναυαγοσώστες από τις δυο κοντινές παραλίες. Οι ναυαγοσώστες μόλις έφτασαν στο σημείο προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα.

Άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα δεν κινδυνεύει και έχει χτυπήσει κυρίως στα χέρια της.

Να σημειωθεί πάντως ότι σήμερα λόγω των θυελλωδών ανέμων κυματίζουν στις παραλίες κόκκινες σημαίες.

flashnews.gr