Χαμός στο My Style Rocks με Ευρυδίκη και Κουδουνάρη – Εκνευρισμένη έφυγε η παίκτρια από το πλατό (video)

Χαμός στο My Style Rocks με Ευρυδίκη και Κουδουνάρη – Εκνευρισμένη έφυγε η παίκτρια από το πλατό (video)

Χαμός στο My Style Rocks με Ευρυδίκη και Κουδουνάρη – Εκνευρισμένη έφυγε η παίκτρια από το πλατό (video)
explore Chania

Προ ημερών η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενημέρωσε τους τηλεθεατές μέσα από το Instagram πως αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks και σήμερα ήρθε η ώρα να δούμε το συγκεκριμένο επεισόδιο στις οθόνες μας.

Πράγματι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εμφανώς εκνευρισμένη την ώρα που ήρθε η σειρά της και αφού “αρπάχτηκε” με την Αρετή Λις, στη συνέχεια το… μενού της περιελάμβανε την επιτροπή, με την παίκτρια στο τέλος να αποχωρεί νευριασμένη από το πλατό.

«Το παιχνίδι ορίζεται από το στυλ τελικώς, εντάξει; Όχι από άλλα κόλπα, τρόπους, φιλίες και αγάπες. Αν έχεις δουλειά και δεν προλαβαίνεις, μήπως να το σκεφτείς διαφορετικά και να κάτσεις να κάνεις τη δουλειά σου κι εμείς τη δική μας; Όταν έρχεσαι κι εγώ πρέπει, οφείλω να ασχοληθώ με αυτή την εικόνα, την οποία εσύ κάνεις ότι προλαβαίνεις, στεναχωριέμαι.

Γιατί να είμαι εγώ εδώ, να τρώω τις ώρες μου και να ασχολούμαι με μια Ευρυδίκη, η οποία κάνει ότι προλαβαίνει; Γιατί αυτό είναι ότι προλαβαίνεις. Κάθε μέρα τα ίδια, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να ντυθείς για να έρθεις εδώ σωστή μία φορά. Σε ενδιαφέρει μόνο να κάνεις κριτική, να τσακωθείς, να λιποθυμήσεις, να γελάσεις, ωραία είναι αυτά και περνάω ωραία μαζί σου, σε συμπαθώ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε για στυλ;», της είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Όταν το κάνω αυτό κι έρχομαι σοβαρή να μιλήσω για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή κι αδιάφορη, όπως προχθές. Όταν έρχομαι εδώ και είμαι κανονικά ντυμένη, μου λέτε ότι είμαι αδιάφορη. Δεν θα τρελαθώ… Έλα τώρα! Μπορώ να φύγω;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι αποχώρησε από το πλατό, με τον Στέλιο Κουδουνάκη να φωνάζει «που πας κοπέλα μου;» και την Ευρυδίκη να απαντάει από μακριά: «να φύγω».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Κατερίνα Στικούδη ενημέρωσε διαγωνιζόμενες, κριτές και τηλεθεατές: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε για δικούς της προσωπικούς λόγους από το πλατό. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το διαγωνιστικό μέρος, θα αφαιρεθούν όλοι οι βαθμοί που έχουν μπει από την Ευρυδίκη στα προηγούμενα κορίτσια για να είναι δίκαιη όλη η διαδικασία».

[pt_view id=”403f064s7e”]

zappit.gr