Χαμηλά στο Trip Advisor Μπάλος και Λαφονήσι λόγω αρνητικών σχολίων

Χαμηλά στο Trip Advisor Μπάλος και Λαφονήσι λόγω αρνητικών σχολίων
aeweb

Εκτός της 25αδας των κορυφαίων παραλιών στον κόσμο στη λίστα του Tripadvisor, βρίσκεται για πρώτη φορά εδώ και χρόνια η παραλία του Λαφονησίου, ενώ ο Μπάλος εντοπίζεται στην 24η θέση!

Απουσιάζει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το Ελαφονήσι από την λίστα του Trip Advisor με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου, εν μέσω κλιμακούμενης δυσαρέσκειας του κοινού για την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των ομπρελοκαθισμάτων και την πολυκοσμία στην περιοχή.

Κακή είναι η εικόνα και του Μπάλου που έχει εκθρονιστεί από την πρώτη πεντάδα μόλις στην 24η θέση.

Όσον αφορά το Ελαφονήσι, παρότι η βαθμολογία του παραμένει υψηλή (4,5/ 5) τα τελευταία σχόλια που προστίθενται από επισκέπτες είναι ιδιαίτερα αρνητικά και αποτυπώνουν απογοήτευση και δυσαρέσκεια από την εμπειρία της επίσκεψής τους στην περιοχή.

Κακές κριτικές και παράπονα

«Οκ. το περιμέναμε ότι θα βρουμε λαοθάλασσα , αλλά οι ξαπλωστρες μέσα στο νερό κυριολεκτικά, ειδικά ατο κομμάτι της μυτης που οδηγει στο νησακι , δεν σε αφηναν να καταλαβεις την παραλια.. ήμουν υποψιασμένη αλλά θεωρουσα πως το απογευμα θα ηταν καλυτερα…» σημειωνει η Ζωή Χ. που επισκέφθηκε χθες την περιοχή. Από τη μεριά της η Φωτεινή προχωρά και σε σοβαρές καταγγελίες για την συμπεριφορά των εργαζομένων του Δήμου προχθές Τετάρτη:

«Αρχικά το σετ κοστιζε 15 ευρώ και έχουν κατακλύσει όλη την παραλία με ξαπλώστρες χάνοντας έτσι την μαγεία της. Όμως θέλω να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Φτάσαμε αρκετά πρωί περίπου στις 9:30, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος γύρω να πληρώσουμε την ξαπλωστρα και αποφασίσαμε να περπατήσουμε απέναντι. Το ίδιο έκανε και ένα ζευγάρι τουρίστες που κάθονταν μπροστά μας στη ξαπλωστρα. Αφού πέρασε η ωρα και το ζευγάρι δεν είχε γυρίσει από την βόλτα του στη παραλία ο <<κυριος>> που έπαιρνε τα χρήματα γύρω στα 50-55 πήρε τα πράγματα τους που τα είχαν αφήσει στις ξαπλώστρες και τα πέταξε στην άμμο επειδή δεν είχαν πληρώσει και έλειπαν ώρα ενώ αυτός ο άνθρωπος ήθελε να βάλει άλλους για να πάρει προφανώς τα χρήματα.

Όταν λοιπόν το ζευγάρι επέστρεψε αρχικά έψαχνε τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία ηταν πεταμένα στην άμμο και όταν απευθυνθηκαν στον συγκεκριμένο άνθρωπο για το τι έγινε με την ξαπλωστρα τους αντί να τους πει ότι ο ίδιος επειδή είχαν αργήσει τους πέταξε τα πράγματα κάτω έκανε τον ανηξερο και πως δεν καταλαβαινε πως μπορεί τα πράγματα τους να βρέθηκαν στην άμμο και πως ο ίδιος δεν είδε να έχουν αφήσει τίποτα. Ντροπή σας.