Η Cameron Diaz αγόρασε ”χόρτο”!

Η Cameron Diaz αγόρασε ”χόρτο”!
aeweb

Με αφορμή την νέα της ταινία ‘Bad Teacher’, στην οποία υποδύεται μια δασκάλα που καπνίζει μαριχουάνα, η Cameron Diaz εξομολογήθηκε ότι κάπνιζε συχνά μαριχουάνα όταν ήταν στο λύκειο! Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε αγοράσει ναρκωτικά και από τον… Snoop Dogg, με τον οποίο πήγαιναν μαζί σχολείο!

“Πηγαίναμε στο ίδιο λύκειο, ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερός μου. Ήταν πολύ ψηλός, κοκαλιάρης, είχε τα μαλλιά του κοτσιδάκια και είμαι σίγουρη ότι είχα αγοράσει χόρτο από αυτόν”, είπε αυθόρμητα η ηθοποιός, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του George Lopez.

Η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμα πως τα σχολικά της χρόνια ήταν άγρια και εκτός από το να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά, έμπλεκε πολύ συχνά σε καβγάδες. “Έμπλεκα σε καβγάδες πολύ περισσότερο με αγόρια, παρά με κορίτσια. Για κάποιο λόγο, στα αγόρια άρεσε να τσακώνονται μαζί μου. Αλλά θυμάμαι, μια φορά στο λύκειο, ήρθε ξαφνικά ένα κορίτσι από πίσω μου στα αποδυτήρια και μου τράβηξε τα μαλλιά. Έπρεπε να την ξαπλώσω στο πάτωμα”, συμπλήρωσε η ίδια!

Υπενθυμίζουμε ότι στον Snoop Dogg είχε απαγορευτεί η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας της καταδίκης του για ναρκωτικά.

nooz.gr