Έχετε παράνομο δεσμό; Κατεβάστε «την εφαρμογή της απιστίας» και δεν θα σας πάρουν πρέφα ποτέ!

Έχετε παράνομο δεσμό; Κατεβάστε «την εφαρμογή της απιστίας» και δεν θα σας πάρουν πρέφα ποτέ!

​Είστε άπιστοι και θέλετε να κρύψετε τον παράνομο δεσμό σας από το σύντροφό σας; Η εφαρμογή CATE είναι εδώ για να σας… σώσει! 

Πρόκειται για ένα application που είναι γνωστό ως «εφαρμογή της απιστίας»!!! Και αυτό γιατί δημιουργεί στο κινητό τηλέφωνο ένα μυστικό αρχείο καταγραφής κλήσεων, SMS και MMS που αποστέλλονται από έναν προκαθορισμένο αριθμό ο οποίος ανήκει στο παράνομο έτερον ήμισυ!!!

CATE σημαίνει Call And Text Eraser. Δηλαδή μια εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που κάνει… αόρατα τα «αμαρτωλά» μηνύματα και τις κλήσεις.

Έτσι, όταν από τον συγκεκριμένο αριθμό γίνονται κλήσεις ή στέλνονται μηνύματα, δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο. Μπορεί να τα δει μόνο ο κάτοχος του τηλεφώνου και αφού πληκτρολογήσει τον κωδικό που έχει βάλει!

Επίσης, η CATE είναι… αόρατη γενικώς, αφού σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού.

Όσο για τι γίνεται αν εμφανιστεί ξαφνικά ο-η σύζυγος την ώρα που διαβάζετε το «αμαρτωλό» μήνυμα;;;Ένα απλό κούνημα του τηλεφώνου αρκεί για να εξαφανιστούν τα πάντα.

Για την ώρα, η CATE είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες κινητών που έχουν Android. Σύντομα όμως, τον Νοέμβριο, θα κυκλοφορήσει και για iPhone και για BlackBerry. Κοστίζει μόλις 4,1€, ενώ η έκδοση με διαφημίσεις είναι δωρεάν.

Η CATE βγήκε στον… αέρα τον Σεπτέμβριο και από τότε έχει «κατέβει» περισσότερες από 10.000 φορές παγκοσμίως. Και μάλιστα, κάνει… θραύση στις γυναίκες! Το 70% των αγοραστών, σύμφωνα με την εταιρία, είναι γένους θηλυκού!

Πώς λειτουργεί η  CATE βήμα βήμα:

Αφού «κατεβάσετε» την εφαρμογή, κλείστε το τηλέφωνό σας για 30’’

Πληκτρολογήστε 4444 ή 5555 (για τη δωρεάν έκδοση) και πατήστε κλήση

Μέσω του Secret Nymber άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης (για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια)

Πηγαίνετε στην επιλογή προσθήκη/επεξεργασία επαφών και επιλέξετε ποια θέλετε να είναι… αόρατη. Υπάρχει και η δυνατότητα να βάλετε αριθμό που δε βρίσκεται στις επαφές σας ήδη

Ενεργοποιείστε την κρυφή λειτουργία της CATE (Stealth Mode). Αφού το πράσινο φωτάκι έχει ανάψει, πατήστε minimize app για να είναι αόρατη. Αν πατήσετε close app δεν καταφέρνετε… τίποτα.

Όταν θελήσετε να δείτε κλήσεις ή μηνύματα από τον προκαθορισμένο μυστικό τηλεφωνικό αριθμό, πατήστε την ανάκτηση κλήσεων και μηνυμάτων.

Την εφαρμογή θα την βρείτε στο www.cateapp.com

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ