Οι paparazzi τον βοήθησαν για να βρει το σπίτι του!

Οι paparazzi τον βοήθησαν για να βρει το σπίτι του!

Μπορεί να είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς stars στον κόσμο, αλλά άνθρωπος είναι… Ένα μυαλό έχει! Ένα μυαλό, αλλά πολλά σπίτια σε όλο τον πλανήτη. Πώς να μην μπερδευτεί; Ευτυχώς που υπήρχαν και οι paparazzi να του δείξουν τον δρόμο για το σπίτι…

Αυτό το απίστευτο περιστατικό έγινε στη Βουδαπέστη και είχε για πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζεύγους Pitt – Jolie τους έχουν οδηγήσει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όπου και διαμένουν με τα παιδιά τους το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται όμως ότι ο Brad δεν έχει ακόμα εξοικειωθεί με τον χώρο. Αντίθετα με τους paparazzi, που τον κυνηγάνε μέρα νύχτα, που έμαθαν το καινούριο του σπίτι σε χρόνο ρεκόρ!

Γυρνώντας λοιπόν από τη δουλειά ο Brad (αγνώριστος με το κράνος και το μαύρο γυαλί) με τη μηχανή του, μπέρδεψε τα σπίτια και πήγε και χτυπούσε το κουδούνι σε λάθος σπίτι! Περίμενε, περίμενε… Δεν του άνοιγε κανείς!

Και τελικά ένας paparazzi τον βοήθησε υποδεικνύοντάς του ποιο είναι το σπίτι του!

Και μετά τους κατηγορούν τους paparazzi! Τι θα έκανε ο Brad xωρίς αυτούς; Σα την άδικη κατάρα θα γύρναγε στους δρόμους… Εκτός κι αν έβγαινε στο μπαλκόνι η Angelina να τον φωνάξει!