Women only: Οδηγός για ντροπαλά κορίτσια: το σούπερ στοματικό

Women only: Οδηγός για ντροπαλά κορίτσια: το σούπερ στοματικό

Βλέπεις όλες εκείνες τις γυναίκες που μπορούν στο λεπτό να πέσουν στα τέσσερα και να προσφέρουν ένα απολαυστικό στοματικό στο σύντροφό τους και απορείς: γιατί για σένα είναι ο στοματικός έρωτας κάτι τόσο δύσκολο; Πώς θα του χαρίσεις την ηδονή που θέλει από τα χειλάκια σου δίχως να πεθάνεις από ντροπή;

Ξεκίνα απλά, με ένα μασάζ:

Δεν χρειάζεται να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά . Το καλύτερο στοματικό θα το χαρίσεις μόνο αν αποδεσμευτείς από στρες και καταπίεση. Πάρε μόνη την πρωτοβουλία να κατέβεις εκεί χαμηλά (χωρίς να χρειαστεί να σου πιέσει το κεφάλι για να κατέβεις) και άρχισε να τον περιποιείσαι με μασάζ στην περιοχή. Φρόντισε ιδιαίτερα με μαλάξεις την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και την βάση της βαλάνου. Πρόσεξε να μην έχεις μακρυά νύχια που μπορούν να τον τραυματίσουν αφού η επιδερμίδα εκεί χαμηλά είναι εξαιρετικά ευαίσθητη!

Δεν χρειάζεται να πνιγείς- το βαθύ λαρύγγι μπορεί να περιμένει: ξεκινώντας μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα όπλα για να τον ξετρελάνεις! Εκτός από τη γλώσσα και τα χείλια, τα χέρια σου μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός εκρηκτικού οργασμού από μεριάς του. Άλλωστε, τα χέρια είναι εκείνα που θα διατηρούν το ρυθμό του στοματικού, όταν η γλώσσα κουράζεται και το σάλιο δεν περισσεύει!

Όσο για το βαθύ λαρύγγι, αν είσαι άπειρη, μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις παίρνοντας βαθιά μέσα στο στόμα σου το πέος του. Ξεκίνα προχωρώντας μερικά εκατοστά κάθε φορά και αφού μάθεις να καλύπτεις τα δόντια σου!

Φως, νερό και μακρυά το τηλέφωνο
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να προσπαθείς μέσα στα σκοτάδια να του κάνεις στοματικό επειδή ντρέπεσαι. Μα τι να προσφέρεις, αφού δεν βλέπεις και δεν ξέρεις που σου πάνε τα ..τρία! Οπότε, για να ξεκινήσεις σωστά, άφησε τα φώτα ανοιχτά, έχε ένα ποτηράκι νερό δίπλα σου και απομάκρυνε κινητά και σταθερά.
Φως: δεν μιλάμε για λάμπα ανακριτικού πάνω από το κεφάλι σου. Αρκεί ένας ωραίος χαμηλός φωτισμός!
Νερό: θα το έχεις δίπλα σου σε περίπτωση που σου κοπεί η ανάσα, πνιγείς ή στερέψεις από σάλιο. Μόλις νιώσεις αρκετά άνετα, κράτησε δύο τρεις γουλιές και παίξε με το νερό και το πέος του στο στόμα σου.
Τηλέφωνο: έργο σωστό και καυτό δεν θα εκτελέσεις με ένα κινητό να σε σημαδεύει με την κάμερά του. Απομάκρυνε προϊόντα τεχνολογίας από το προσωπάκι σου και ζήτα να κάνετε δική σα ταινία μόνο αφού τον γνωρίσεις καλύτερα και αφού εξοικιωθείς με το πέος του. Η κάμερα μπορεί να περιμένει!

womenonly.gr