Βιντεοσκοπούσε μέχρι και την Εισαγγελία Ρεθύμνου ο 32χρονος ματάκιας

Βιντεοσκοπούσε μέχρι και την Εισαγγελία Ρεθύμνου ο 32χρονος ματάκιας

Βιντεοσκοπούσε μέχρι και την Εισαγγελία Ρεθύμνου ο 32χρονος ματάκιας

Μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με τον 32χρονο λογιστή από το Ρέθυμνο ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης καθώς όπως διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερες σε τουαλέτες κτιρίων βιντεοσκοπώντας δεκάδες γυναίκες σε προσωπικές τους στιγμές.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 32χρονος είχε γεμίζει με μικροκάμερες όχι μόνο τουαλέτες καφετεριών και μπαρ της πόλης, αλλά και δημόσια κτίρια και υπηρεσίες όπως η Εισαγγελία Ρεθύμνου, η Εφορία και το ΙΚΑ.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στη 1 το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου για να απολογηθεί, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της καταγραφής μη δημόσιων στιγμών με τεχνητά μέσα και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Η δεύτερη κατηγορία στηρίζεται στο γεγονός ότι μεταξύ των ατόμων που έχουν καταγραφεί και εντοπιστεί στα βίντεο του 32χρονου είναι και οκτώ μικρά κορίτσια, που χρησιμοποίησαν τις τουαλέτες όπου είχε τοποθετήσει τις μικροκάμερες.

Ο νεαρός λογιστής που ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την δράση του ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του και δήλωσε μετανιωμένος ενώ ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν σαν αστείο και μετά από ότι αποδείχτηκε του έγινε συνήθεια.

Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι τα βίντεο τα είχε για αυστηρά προσωπική του χρήση και πως ουδέποτε τα διακίνησε με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν τα ανέβαζε ούτε στο διαδίκτυο, αλλά ούτε και τα έδειχνε σε τρίτα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν η ιδιοκτήτρια καφετέριας στην οποία σύχναζε ως θαμώνας αντιλήφθηκε τη δράση του καθώς τον εντόπισε να τοποθετεί στις τουαλέτες μια μικροκάμερα. Η γυναίκα φαίνεται πως ενημέρωσε και τους ιδιοκτήτες άλλων καταστημάτων της περιοχής στα οποία σύχναζε ο 32χρονος ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και στο χώρο της δουλείας του εντοπίστηκαν εκατοντάδες βίντεο στο οποίο είχαν καταγραφεί γυναίκες σε προσωπικές στιγμές σε τουαλέτες καταστήμάτων αλλά και σε δημόσιους χώρους.

ΠΗΓΗ Flashnews