Η γέφυρα του μπικίνι: η νέα προκλητική μόδα των γυναικών (φώτο)

Η γέφυρα του μπικίνι: η νέα προκλητική μόδα των γυναικών (φώτο)

Το 2014 έφερε μια νέα έκφραση στο προσκήνιο και είναι η γέφυρα του μπικίνι – bikini bridge μια νέα προκλητική μόδα στις φωτογραφίες γυναικών που κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν το 2013 η μόδα που ξετρέλανε τα κορίτσια όλου του κόσμου και από κοντά τους άντρες ήταν το κενό ανάμεσα στα μπούτια (thigh gap), το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να γίνει μόδα το «κενό» σε ένα άλλο σημείο του σώματος (bikini bridge).

Αυτό που δημιουργείται ανάμεσα στα δύο κόκαλα της λεκάνης, χαμηλά στην κοιλιά όταν οι γυναίκες είναι ξαπλωμένες.

Ήδη η μόδα της «γέφυρας του μπικίνι – bikini bridge» έχει κατακτήσει το Twitter, το Facebook, αλλά και πολλούς ακόμη σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έχουν δημιουργηθεί σελίδες με σχετικές φωτογραφίες.

Η ιστορία ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2009 με μια ιστοσελίδα Tumblr blog με τίτλο bikini bridge και από τότε έως τώρα στο internet υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες…

Φυσικά το μεγάλο μπαμ έγινε την Κυριακή 05 Ιανουαρίου όταν μέλη της ομάδας 4chan ξεκίνησαν μια προπαγάνδα για την νέα μόδα, έχοντας σαν αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να αυξηθεί κατακόρυφα η αναζήτηση στο internet.

Bikini Bridge – photo
{gallery}/0000/12-jan/bikini-bridge{/gallery}