Η Βίκυ Καγιά πότε θα γίνει μάνα;

Η Βίκυ Καγιά πότε θα γίνει μάνα;

Η Βίκυ Καγιά πότε θα γίνει μάνα;

Σε τροχιά… μητρότητας βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της. Τέσσερα χρόνια μετράει η σχέση της με τον αγαπημένο της, Νίκο Κρηθαριώτη, και η ίδια δηλώνει έτοιμη να κάνει παιδί. Ή για να είμαστε ακριβείς, το σκέφτεται…

“Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά. Έχω φτιάξει πια το δικό μου cocoon, τη δική μου ασπίδα, με ανθρώπους που αγαπώ. Απολαμβάνω την ζωή μου. Σκέφτομαι να κάνω παιδί. Με τον Νίκο είμαστε μαζί 4 χρόνια. Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις με τον άνθρωπο σου πως θα κάνετε οικογένεια και να ξέρεις πως αυτή η απόφαση είναι ώριμη” εξομολογείται στο περιοδικό Votre Beaute.
Δεν μιλάει όμως μόνο για τα προσωπικά της… Η Βίκυ αφήνει τις αιχμές της και για τα περσινά επίδοξα top models λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του Next To Model…
“Το μόντελινγκ δεν είναι για όλους. Αποδείχθηκε πως κάποιες δεν θα το άντεχαν και αποχώρησαν νωρίς. Κάποιες άλλες συνεχίζουν, κάνουν καριέρα και τα πηγαίνουν καλά. Κάποιες κάνουν γυμνές φωτογραφήσεις. Αυτά δεν μπορείς να τα προβλέψεις.” εξηγεί.
Όσο για την εικόνα της καλής και γλυκιάς κοπέλας, η Βίκυ απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι προσποιείται…
“Βρε παιδιά δεν με γνωρίσατε χθες. Είμαι 17 χρόνια στα media. Πότε υπήρξα αγενής; Όλα αυτά τα χρόνια αν όντως υποκρινόμουν, δεν θα έπρεπε να είχε πέσει η μάσκα κάποια στιγμή; Γιατί λοιπόν δεν αποδέχεστε ότι αυτή είμαι, να τελειώνουμε;” καταλήγει.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ