Πόζαρε με… γόβες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Πόζαρε με… γόβες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Μετά τον Daniel Craig και τον Dustin Hoffman λέτε να το γύρισε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος; Ο αγαπημένος ηθοποιός φόρεσε τις γόβες του (!!!) και φωτογραφήθηκε για γνωστό κυπριακό περιοδικό. Και η αλήθεια είναι ότι οι γόβες του πάνε πολύ…

Φυσικά όλο το concept της φωτογράφισης ήταν στο πλαίσιο της προώθησης της ”Λυσιστράτης”, την οποία και θα υποδυθεί φέτος το καλοκαίρι στην ομώνυμη κωμωδία του Αριστοφάνη, που παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο.

Μην ανησυχείτε λοιπόν απανταχού θαυμάστριες του Βασίλη, αφού το είδωλό σας παραμένει… straight!

“Μ’ αρέσει πολύ να δοκιμάζω καινούρια πράγματα όταν αφορά την δουλειά μου” δηλώνει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που αμέσως μετά τη φωτογράφιση έβγαλε τις γόβες. Όχι τίποτα άλλο, δεν τον βόλευαν…!

”Το θέμα είναι ότι τις γόβες προσπαθώ να τις συνηθίσω και για την παράσταση, επειδή τις φοράω. Κατάλαβα ότι οι γυναίκες είναι ηρωίδες, γιατί ξέρουν να κρύβουν πολύ καλά τον πόνο, όταν τις φοράνε. Και συνειδητοποίησα γιατί μόλις τελειώσει το πάρτι, τις βγάζουν γρήγορα και έχουν φέρει και άλλο ζευγάρι παπούτσια, πιο άνετο. Αυτό δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τη στιγμή που τις φόρεσα και κατάλαβα πόσο ισχύει στη γυναίκα το “μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος” λέει με το γνωστό του χιούμορ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Είδες τι μπορεί να σου κάνει μια γόβα… Σου ανοίγει τα μάτια!

Να σημειώσουμε για τους θεατρόφιλους, η πρεμιέρα της Λυσιστράτης θα γίνει στις 16 και 17 Ιουλίου στην Επίδαυρο και αμέσως μετά θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ