Βαρβάτη μήνυση εναντίον της Tyra Banks

Βαρβάτη μήνυση εναντίον της Tyra Banks

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό καλείται να πληρώσει το σουπερ μόντελ και παρουσιάστρια Tyra Banks, αφού μια γυναίκα από την Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών τη μήνυσε επειδή πριν από ένα χρόνο έβγαλε στην εκπομπή της την 15χρονη κόρη της για να μιλήσει για τον εθισμό της στο σεξ! 

Μπορεί η εκπομπή της Tyra να έχει ρίξει αυλαία για φέτος, ωστόσο τα παρατράγουδα για εκείνη μόλις τώρα αρχίζουν. Η Beverly McClendon κατέθεσε μήνυση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ατλάντα κατά του διάσημου μοντέλου, αλλά και της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής της ‘The Tyra Banks Show’, καθώς όπως λέει, δεν είχαν λάβει την απαραίτητη γονική συγκατάθεση, προκειμένου η ανήλικη κόρη της να παρουσιαστεί στην εκπομπή και να μιλήσει ανοικτά για τον εθισμό της στο σεξ. 
Τώρα η McClendon διεκδικεί 3.000.000 δολάρια για ηθική βλάβη η οποία όπως λέει προκλήθηκε στην κόρη της, καθώς και για τον διασυρμό της οικογένειάς της. Η νεαρή κοπέλα είχε δηλώσει συμμετοχή μέσω του site της εκπομπής και ένα μήνα μετά η παραγωγή της εξασφάλισε εισιτήριο για να πετάξει από τη Τζώρτζια στη Νέα Υόρκη όπου και εμφανίστηκε στην εκπομπή τον Οκτώβριο του 2009, μαζί με όσους ήθελαν να μιλήσουν για το σεξ και τον εθισμό τους σε αυτό. 
Η 15χρονη δεν είχε ενημερώσει κανέναν από την οικογένειά της για την απόφασή της, ενώ κανένας από την παραγωγή δεν μπήκε στον κόπο να πάρει τη συγκατάθεσή της, αφού το κορίτσι είναι ανήλικο. Τώρα η Tyra τρέχει και δεν φτάνει… 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ