Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Βάλτε τέλος στη φαλάκρα γρήγορα και οικονομικά (video)

Βάλτε τέλος στη φαλάκρα γρήγορα και οικονομικά (video)

Ευχάριστα τα νέα για τους άντρες που έχουν φαλάκρα δίνει το ανδρικό κομμωτήριο «στην τρίχα» στα Χανιά σε συνεργασία με την BERGMANN KORD παρουσιάζοντας την τεχνική προσθετικής New Age, που θα σας χαρίσει το φυσικό αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί.

Η προσθετική μαλλιών αποτελεί μη χειρουργική επιλογή για την αποκατάσταση των μαλλιών σε οποιαδήποτε βαθμίδα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής και χαρακτηρίζετε για την αντοχή του σε νερό και αέρα χαρίζοντας σας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Με τις εξειδικευμένες τεχνικές προσθετικής μαλλιών για άνδρες της BERGMANN KORD, παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε έκτασης αραίωσης της κεφαλής ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, όμοιο με αυτό που θα είχαμε αν δεν υπήρχε απώλεια των μαλλιών.

Τα νέα φυσικά μαλλιά εμφυτεύονται σε ειδικές υποαλλεργικές μεμβράνες εξαιρετικής λεπτότητας που εφαρμόζουν τέλεια στο τριχωτό και έχουν απόλυτη σταθερότητα. Η ειδική κατασκευή δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων και επιτρέπει την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας. Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες (βαφή κ.ά.) καθώς και χρήση προϊόντων styling.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το ανδρικό κομμωτήριο «στην τρίχα»

{mp4}hair{/mp4}