Αρραβωνιάστηκε η Λασκαράκη τον Κρητικό αγαπημένο της;

Αρραβωνιάστηκε η Λασκαράκη τον Κρητικό αγαπημένο της;

Αρραβωνιάστηκε η Λασκαράκη τον Κρητικό αγαπημένο της;

Οι φωτογραφικοί φακοί τελευταία έχουν… ερωτευτεί ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ, τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς κάθε φωτογραφικό τους ενσταντανέ αποτελεί από μόνο του είδηση.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο έρωτάς τους «άνθισε» κάτω από αντίξοες συνθήκες, ειδικά μετά από ένα πολύκροτο διαζύγιο, όπως ήταν αυτό ανάμεσα στην ηθοποιό και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο γνωστός σεφ, όμως, και η όμορφη ηθοποιός κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο, διατηρώντας ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ -αρχικά τουλάχιστον- απέναντι στον Τύπο. Πλέον, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Μπορεί να μη μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους, όμως δεν έχουν και κανέναν λόγο να κρύβονται. Η κοινή εμφάνισή τους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στο Νησί των Ανέμων στις 6 Οκτωβρίου ήταν ένα «μήνυμα» του ερωτευμένου ζευγαριού προς πάσα κατεύθυνση, ότι δηλαδή δεν «κρύβεται» και απολαμβάνει τη σχέση του. Απαλλαγμένοι από τέτοιου είδους άγχη, οι δυο τους πορεύονται μαζί και χαμογελούν ευτυχισμένοι για όσα μοιράζονται.

Είναι, όμως, γεγονός ότι λόγω των κοινών δημόσιων εμφανίσεών τους δίνουν και περισσότερες αφορμές για να συζητιούνται. Ενα δαχτυλίδι-βέρα που κάποιοι εντόπισαν στο χέρι του γνωστού σεφ ξεκίνησε έναν νέο κύκλο φημών που τους ήθελαν να έχουν επισημοποιήσει κάτω από άκρα μυστικότητα τη σχέση τους. Οταν δε λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε κάνει δώρο στη Βάσω ένα υπέροχο μονόπετρο, που εκείνη δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ, οι ίδιοι άνθρωποι πείστηκαν πως το ζευγάρι οδεύει με ταχύτατους ρυθμούς και συνοπτικές διαδικασίες προς το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους, η οποία κρατά ήδη αρκετούς μήνες.

Οταν ρωτήθηκε για το όμορφο δώρο που της είχε χαρίσει ο Λευτέρης Σουλτάτος, η ηθοποιός έδωσε την απάντησή της, η οποία όμως προκάλεσε ακόμα περισσότερα ερωτήματα. «Δεν με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου. Οταν είναι κάτι ανακοινώσιμο, θα το μάθετε», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση αυτή έχει προοπτική.

Η αλήθεια είναι ότι κανένα από αυτά τα δύο δαχτυλίδια δεν συνδέονται με την επισημοποίηση της σχέσης του ζευγαριού, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον. «Είναι πολύ καλά μαζί. Ο Λευτέρης και η Βάσω ταιριάζουν απόλυτα και περνούν πολύ όμορφα μαζί. Ομως, προς το παρόν, δεν έχουν σχεδιάσει κάτι τέτοιο», εξηγεί στενός τους φίλος στη Realnews. Ο ίδιος άνθρωπος αποκαλύπτει πως ζουν μια όμορφη και ήρεμη καθημερινότητα και, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, προσπαθούν πάντα να βρίσκουν χρόνο προκειμένου να είναι μαζί.

H ηθοποιός είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της όπως την έχει ονειρευτεί. Κάτι που φαίνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις της: «Δεν θέλησα να κρύψω τη νέα μου σχέση, γιατί εγώ, τη στιγμή που αποφάσισα να κυκλοφορήσω ελεύθερα, είχα αποφασίσει ότι αυτή είναι η επόμενη σχέση μου και πως θα συνεχίσω έτσι τη ζωή μου. Κλείνω τα 39 την άλλη Παρασκευή (σ.σ.: είχε γενέθλια την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου) και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό και δεν σκοπεύω καθόλου σε αυτή τη φάση της ζωής μου να κρύβομαι. Δεν είμαι 25, δεν είμαι 29, είμαι 39, έχω περάσει ένα διαζύγιο, έχω ένα παιδί και δεν μπορώ να αναλώνομαι στο αν θα κρύβομαι ή όχι. Εχω αποφασίσει ότι θέλω να ζήσω τη ζωή μου κανονικά και όπου με βγάλει».

Real News

facebook instagram twitter

  • No results available