Απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη κλινικής καταγγέλλει 25χρονη γιατρός

Απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη κλινικής καταγγέλλει 25χρονη γιατρός

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε το μεσημέρι του Σαββάτου νεαρή κοπέλα στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού.

Η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για τη δική της ιστορία με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, μίλησε για την υπόθεση της 25χρονης. «Πριν από 12 ημέρες, πριν βγάλω τη Γεωργία να μιλήσει, έβγαλα τη Σεμίνα την οποία ο ιδιοκτήτης τη στρίμωξε για να τη βιάσει. Τη βούτηξε από το στήθος, άρχισε να τη φιλάει, να της ξεκουμπώνει τα πουκάμισα και έγινε ένας χαμός. Το βγάζω το θέμα. Ποιος από εσάς λεχρίτες της τηλεόρασης ασχολήθηκε; Ποιος ασχολήθηκε από τις αρχές; Και όχι μόνο αυτό τον δράστη τον κουβαλάνε στο δικαστήριο γιατί στην κλινική του μετά έμαθα ότι βρίσκονται παιδιά υψηλά ιστάμενων και έγινε το δικαστήριο και δεν την κάλεσαν και το πήραμε εμείς χαμπάρι και έτρεξε η Σεμίνα και ορίστηκε δίκη για τις 27/9. Το θύμα δεν το κάλεσαν».

Στη συνέχεια, η Σεμίνα αποκάλυψε ότι μετά τη συνέντευξή της στον δημοσιογράφο την προσέγγισαν κι άλλα πρόσωπα και πλέον έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε και μερικά περιστατικά και κάποιες συμπεριφορές που είχε παρατηρήσει στη εν λόγω κλινική. Ακόμη, η Σεμίνα τόνισε πως παραιτήθηκε την ίδια κιόλας μέρα.

megatv.com