Αποκλειστικά ντοκουμέντα από την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν (φωτο – video)

Αποκλειστικά ντοκουμέντα από την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν (φωτο – video)

Το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες ντοκουμέντο από το εσωτερικό του σπιτιού της αδικοχαμένης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ, αλλά και το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε στο πρόσωπό της προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίζεται ψυχρός και ατάραχος στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, το MEGA, φέρνει στο φως αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου ο 34χρονος,έπνιξε την 20χρονη κοπέλα.

Αυτό είναι το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε το πρόσωπό της Καρολάιν προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες…

Επί 37 ημέρες ο σύζυγος της έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως αυτός και η γυναικά του είχαν πέσει θύματα ληστείας. Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος. Στην φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται η σκάλα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, το σκυλί της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της διάρρηξης αληθινή.

Αυτή είναι η σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα. Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch του ήταν κι αυτά που πρόδωσαν τις αντιφάσεις το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δε δίστασε να βγάλει κι από το παράθυρο τις βίδες. Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό…

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε τα ξημερώματα της 11 Μαΐου 2021.

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες στιγμές από το ζευγάρι, δίπλα μάλιστα υπάρχει κι ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους.

Η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων.