Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Rihanna

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Rihanna

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone έδωσε η Rihanna, στην οποία μιλάει για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφο της Chris Brown, αλλά και για το πως πήρε την απόφαση του δικαστή να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα που είχε λάβει εναντίον του…

Η νεαρή σταρ αναφέρει στη συνέντευξη της πως είχε δει τον πατέρα της να χτυπάει τη μητέρα της, και ότι όταν έγινε και η ίδια θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Chris Brown τότε στράφηκε στη βοήθεια ψυχολόγου. Όπως τόνισε η ίδια, επισκέφθηκε τον ψυχολόγο μόνο μια φορά, διότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν μπορούσε να την βοηθήσει, εάν η ίδια δεν καταλάβαινε πρώτα τον εαυτό της. 

Αποκάλυψε επίσης πως πέρασε αρκετό καιρό σκεπτόμενη το βίαιο συμβάν, προτού αρχίσει να το κρίνει για αυτό που ήταν στην πραγματικότητα και όχι όπως της έλεγε η καρδιά της. Η κοκκινομάλα σταρ σημείωσε πως δεν θέλει να βλάψει την καριέρα του Brown και για το λόγο αυτό αποφάσισε να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του. 

Τόνισε, όμως, πως αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να ξαναμιλήσουν και να καλυτερέψουν τις σχέσεις τους. “Αυτό που μου έκανε ήταν κάτι προσωπικό. Δεν είχε να κάνει με την καριέρα του. Το να είναι αναγκασμένος να βρίσκεται 100 μέτρα μακριά από μένα, τον εμπόδιζε να εμφανιστεί σε βραβεύσεις και δεν τον διευκόλυνε καθόλου. Αυτό ήταν το μόνο που θα άλλαζε, γι’αυτό και δεν με ένοιαζε”, ανέφερε η Rihanna χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ