Αποχώρησε ο Χανιώτης Σήφης Φαραντάκης από το GNTM – Τι γράφει για την αποχώρησή του

Αποχώρησε ο Χανιώτης Σήφης Φαραντάκης από το GNTM – Τι γράφει για την αποχώρησή του

Σε μια ανατρεπτική αποχώρηση οδηγήθηκε το GNTM της Δευτέρας καθώς το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει! Αφού τέσσερις πρώην διαγωνιζόμενοι έγιναν ξανά… νυν, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφησης.

Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό αλλά για ένα ζευγάρι όχι τόσο ώστε να του διασφαλίσει το εισιτήριο για τη συνέχιση στον διαγωνισμό. Και από αυτό το ζευγάρι, ένας έμελλε να αποχωρήσει από το GNTM!

Έτσι, με ιδιαίτερη δυσκολία, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, έπρεπε να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το GNTM. Και αυτός ήταν ο Σήφης Φανταράκης, ο οποίος δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας ορθά τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει τους κριτές.

Όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του Σήφη από τους συμπαίκτες του, στο σπίτι του GNTM, αυτός έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα με τον νεαρό Κρητικό να χαμογελάει κλείνοντας την πόρτα της εξόδου.

Αλήθεια, συμφωνείτε με την συγκεκριμένη απόφαση στο GNTM;

Τι γράφει για την αποχώρησή του από το GNTM

Σε μια ανατρεπτική βραδιά του GNTM, ένας από τους συμμετέχοντες που στόχευε ψηλά, ο Σήφης Φαραντάκης, αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ιδιαίτερη δοκιμασία ασιατικής πάλης με το τραμπολίνο δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα κι έτσι αποχαιρέτησε το Greece’s Next Top Model στο χθεσινό επεισόδιο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σήφης Φαραντάκης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, μετά την αποχώρηση από το GNTM, στο Instagram. Ο ίδιος στέλνει το μήνυμα πως τώρα ξεκινούν όλα…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σήφης Φαραντάκης (@sifis__farantakis)

zappit.gr