Από αυτή την μπίρα μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα μπουκάλι

Από αυτή την μπίρα μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα μπουκάλι
aeweb

Τι την κάνει τόσο σπουδαία;

Υπάρχει μια stout που χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη μπίρα του πλανήτη από αναρίθμητους γνώστες του ζύθου.

Και για να εξασφαλίσεις ένα μπουκάλι της, θα βρεις αναγκαστικά τον μπελά σου!

Η premium stout λοιπόν που ακούει στο όνομα Toppling Goliath Kentucky Brunch Stout είναι μια μπίρα με γεύση καφέ που παρασκευάζεται στην Αϊόβα των ΗΠΑ και βγαίνει μια φορά τον χρόνο, σε παραγωγή 300-400 μπουκαλιών, αναγκάζοντας τους φανατικούς πιστούς της να πεταχτούν μέχρι τη ζυθοποιία για να βάλουν στο χέρι ένα και αποκλειστικά ένα μπουκάλι της!

Από αυτή την μπίρα μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα μπουκάλι

Η καλύτερη μπίρα του κόσμου, κατά το Beer Advocate, είναι τόσο περίφημη στους γνώστες που ακόμα και σκάνδαλο προκάλεσε πέρυσι με πλαστές φιάλες που βγήκαν στη μαύρη αγορά με την ετικέτα της.

Η νέα φουρνιά απελευθερώνεται φέτος στις 15 Δεκεμβρίου και πάμπολλοι είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο ένα μαγικό χαρτάκι για το ζυθοποιείο, ώστε να βάλουν στο χέρι το ένα και μοναδικό μπουκάλι των 100 δολαρίων που τους αναλογεί.

Η Toppling Goliath επιμένει πως «τα εισιτήρια θα διατεθούν στους πρώτους που θα τα αγοράσουν» και η μπίρα «θα πωληθεί στους πρώτους που θα έρθουν», τηρώντας απαράβατη σειρά προτεραιότητας «χωρίς εξαιρέσεις», όπως σημειώνει με νόημα. Δεν χωρά μέσο δηλαδή!

Από αυτή την μπίρα μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα μπουκάλι

Τι την κάνει τόσο σπουδαία; Μα ότι ζυμώνεται με καφέ και παλαιώνεται μέσα σε βαρέλια ουίσκι, ενώ ακόμα και το μπουκάλι της είναι χειροποίητο (όπως και τα γράμματα, που γράφονται με κερί στο χέρι).

Η Toppling Goliath περιγράφει τη stout της ως «pancakes με σοκολάτα και σιρόπι σφενδάμου σερβιρισμένα με εσπρέσο και ένα σφηνάκι μπέρμπον, όλα σε μια γουλιά».

Κανείς πάντως δεν είπε ποτέ για αυτή την imperial stout πως… πολύ κακό για το τίποτα…

newsbeast.gr