Απίστευτο περιστατικό στο ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου: “Πού πας έτσι ντυμένη; Όλο βόλτες κάνεις”

Απίστευτο περιστατικό στο ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου: “Πού πας έτσι ντυμένη; Όλο βόλτες κάνεις”

Πολίτης, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεσή μας, κατήγγειλε στο flashnews.gr αλλά και στο ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, μια απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος της κόρης του.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, το κορίτσι που είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Ρέθυμνο, πήγε στον σταθμό για να πάρει το λεωφορείο προς Ρέθυμνο. Επειδή, σύμφωνα με την καταγγελία, η φοιτητική κάρτα δεν έχει εκδοθεί ακόμα, το κορίτσι είχε στο κινητό του τη βεβαίωση σπουδών ώστε να μπορεί να βγάλει μειωμένο εισιτήριο. Η υπάλληλος ωστόσο δεν της έβγαλε μειωμένο εισιτήριο αλλά ολόκληρο.

Δεν ήταν όμως αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αυτά που άκουσε το κορίτσι στο εκδοτήριο σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα και τη μαρτυρία της κόρης του.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας, η υπάλληλος άρχισε να κάνει στο κορίτσι απαράδεκτα σχόλια όπως:
“Τέτοια ώρα θα πας στη σχολή; Πού πας έτσι ντυμένη; Σε ξέρω εσένα όλο βόλτες κάνεις. Δε θα πληρώνει το ΚΤΕΛ τις βόλτες σου”.

Όπως είναι φυσικό το κορίτσι αισθάνθηκε πολύ αμήχανα και προσβλήθηκε από την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά. Γιατί ακόμα και αν η υπάλληλος έκρινε ότι δεν έπρεπε να κόψει μειωμένο εισιτήριο, το μόνο που έπρεπε να πει στο πόστο που βρίσκεται είναι αυτό και μόνο, όχι να καταφύγει σε ανάρμοστα και απρεπή σχόλια τα οποία ούτως ή άλλως κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει.

Ο πατέρας επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ το οποίο είπε ότι θα διερευνήσει το θέμα και το τι ακριβώς συνέβη, κάτι που οφείλει να κάνει προκειμένου να μπουν τέρμα σε τέτοιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές.