Απίστευτο ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Έπαιξε μπουνιές, ματωμένοι θαμώνες (video)

Απίστευτο ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Έπαιξε μπουνιές, ματωμένοι θαμώνες (video)

Ο Snik βρέθηκε στην Κατερίνη για προγραμματισμένο live σε κλαμπ με την κατάσταση να ξεφεύγει και τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στα επεισόδια. Αίσθηση από τις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο…

Ο Snik δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί, όμως οι εικόνες σε κλαμπ στην Κατερίνη, είναι από τις πιο άγριες με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Ο τράπερ πήδηξε από τη σκηνή και έγινε ένα κουβάρι με τους νεαρούς που είχαν ήδη αρχίσει να πλακώνονται στο ξύλο.

Οι κλωτσιές, οι μπουνιές και τα χτυπήματα με καρέκλες έπεφταν βροχή, με τον κόσμο που είχαν πάει απλά για να διασκεδάσει να τρέχει προς την έξοδο. Τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν την τελευταία μέρα του καλοκαιριού.

Ο Snik και οι συνεργάτες του, είχαν φτάσει στην Κατερίνη ώρες νωρίτερα και το βράδυ μπήκαν στο κλαμπ. Το μαγαζί γέμισε κυρίως από νεαρούς, όμως κάποια στιγμή τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν. Δύο παρέες άρχισαν να τσακώνονται και γρήγορα δεν έμειναν στα λόγια.

Το ξύλο είχε μόλις ξεκινήσει και ο Snik δεν έμεινε παρατηρητής. Όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά από ένα σημείο και μετά, έγινε ο ίδιος πρωταγωνιστής.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ο Snik πηδάει από τη σκηνή και αρχίζει να ρίχνει χτυπήματα προς πάσα κατεύθυνση. Η ασφάλεια του κέντρου ήταν αδύνατον να επιβάλει την τάξη. Το ξύλο συνεχίστηκε και στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» ακόμα και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

@mixalisporfiridis

#fy #foryoupage #katerini #xalarakaietsi #snik #goldtheclub

♬ Erotas – SNIK

@kraniwtou

Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik

♬ πρωτότυπος ήχος – Ανδριάνα Κρ.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα. Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

newsit.gr