Απίστευτες ιστορίες αρνητών – Πώς παίρνουν στον λαιμό τους τα θύματα (video)

Απίστευτες ιστορίες αρνητών – Πώς παίρνουν στον λαιμό τους τα θύματα (video)

Ανεμβολίαστοι αρνητές του κορωνοϊού, παρασυρμένοι από κηρύγματα ανθρώπων που επενδύουν στην άγνοια και τον φόβο, επιμένουν να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους ακόμη και τις στιγμές που αυτή κρέμεται σε μια κλωστή.

Κήρυκες κατά του εμβολίου

Γιατροί – αρνητές συμμετέχουν σε εκπομπές δίνοντας ανήκουστες και έωλες πληροφορίες προς φοβισμένους ή σκληρούς αρνητές του εμβολίου.

«Το RNA του ιού και της PHIZER μέσα στον οργανισμό του ανθρώπου γίνεται DNA, κολλάει στο DNA του ανθρώπου στα σπερματοζωάρια και τα ωάρια και το ανθρώπινο DNA γίνεται μια χίμαιρα, ένα τέρας», έλεγε ογκολόγος από την Εύβοια.

Δε διστάζουν να αποκαλούν τους εμβολιασμένους πειραματόζωα.

«Δωρεάν πειράματα κάνουν στα πειραματόζωα τους εμβολιασμένους».

Έσωσαν έγκυο αρνήτρια

Πληθαίνουν τα περιστατικά των ανεμβολίαστων. Η 42χρονη αρνήτρια Βαλεντίνα είναι νοσηλεύτρια που αρνήθηκε να εμβολιαστεί και βγήκε σε αναστολή.

Στον έβδομο μηνά της εγκυμοσύνης διασωληνώθηκε μιας και η μόλυνση από τον κορωνοϊό της δημιούργησε πολλές επιπλοκές.

«Είμαι υγιής, είμαι καλά. Τα παιδιά όλα με πρόσεξαν πάρα πολύ, με το παραπάνω».

Κατέληξε 39χρονη στη ΜΕΘ της Αλεξανδρούπολης

Μια 39χρονη από την Ορεστιάδα κατέληξε τα ξημερώματα από επιπλοκές του κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

Είχε εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 6 Νοεμβρίου δίνοντας τον προσωπικό της αγώνα ενάντια στον ιό. Η άτυχη γυναίκα ήταν ανεμβολίαστη, ενώ είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Επαναφορά ποινών σε όσους δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο

Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει αρνητές να εφαρμόζουν την επιλογή τους και στα παιδιά τους, κρατώντας τα μακριά από τις σχολικές αίθουσες.

Για αυτόν τον λόγο τα συναρμόδια υπουργεία σκέφτονται πώς θα αντιμετωπίσουν αυτά τα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται η επαναφορά του αξιόποινου παρόμοιων πράξεων, με τη μορφή ελαφρύ πλημμελήματος, για όσους επιλέγουν να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

megatv