Αντώνης Ρέμος: Με το ζόρι gay δε γίνεσαι!

Αντώνης Ρέμος: Με το ζόρι gay δε γίνεσαι!

Για πρώτη φορά ο Αντώνης Ρέμος μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και απαντά σε εκείνους, που μέσα από διάφορα blogs ανώνυμα ισχυρίζονται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρεται επίσης και στη Ζέτα και στην Υβόννη…

“Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέι δεν γίνεται κανένας, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά. Ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή” δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Elle.

Αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια, που για πολλά χρόνια συνεδόντουσαν ερωτικά, ο Αντώνης γυρνάει τον χρόνο πίσω και αναπολεί… ”Τώρα που έχει κλείσει τελείως ο κύκλος με την Ζέτα, αφού και οι δυο έχουμε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, κάθομαι και σκέφτομαι όλες τις ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί”

Εξηγεί ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου που η Ζέτα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δηλώνει ευτυχής στο πλευρό της Υβόννης Μπόσνιακ, αφού είναι ”πολύ πιο όμορφη εσωτερικά απ’ ότι εξωτερικά.”

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ