Αντώνης Ρέμος: Η ξεχωριστή εκπομπή του, οι συγκινητικές στιγμές και οι μοναδικές ερμηνείες του! (video)

Αντώνης Ρέμος: Η ξεχωριστή εκπομπή του, οι συγκινητικές στιγμές και οι μοναδικές ερμηνείες του! (video)

Αντώνης Ρέμος: Η ξεχωριστή εκπομπή του, οι συγκινητικές στιγμές και οι μοναδικές ερμηνείες του! (video)
explore Chania

Ο Αντώνης Ρέμος κατάφερε να αποδείξει ότι εκτός από μοναδικός ερμηνευτής είναι και πολύ καλός παρουσιαστής στην ειδική μουσική νυχτερινή εκπομπή που παρουσίασε στο MEGA.

Καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, τους εκλεκτούς καλεσμένους του, τραγούδησε, αναπόλησε και συγκινήθηκε. Όλα αυτά μαζί σε ένα μοναδικό αφιέρωμα με αφορμή αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε λόγω κορωνοϊού.

«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται» είπε ο Αντώνης Ρέμος στην έναρξη της εκπομπής, με ένα εντυπωσιακό βίντεο της άδειας Αθήνας να ανοίγει το ειδικό αυτό τηλεοπτικό πρόγραμμα και την ορχήστρα να παίζει τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» και «Υπομονή».

Φυσικά, ο Αντώνης Ρέμος δεν έμεινε μακριά από το μικρόφωνο αλλά ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία «Είναι στιγμές».

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν ο Γιάννης Βαρδής, Νίκος Αλιάγας, Φοίβος & Γιάννης Πάριος

Στην ειδική αυτή εκπομπή, ένας από τους πρώτους καλεσμένους ήταν και ο Φοίβος ο οποίος σπάνια, ως γνωστόν, κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, πόσο μάλλον να κάνει και δηλώσεις.

Για χάρη του Αντώνη Ρέμου, όμως, βγήκε με σύνδεση από Skype και μίλησε για το πώς ο ίδιος και η οικογένειά του βιώνουν την καραντίνα ενώ στη συνέχεια τον πρώτο λόγο είχε και πάλι η μουσική με τον Αντώνη να τραγουδάει αγαπημένη του επιτυχία.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν καλεσμένος, και πάλι από skype, ήταν ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος μίλησε για τον αξέχαστο πατέρα του, με τον Αντώνη Ρέμο να μιλάει για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές και συνεργασίες της καριέρας του.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν σε αυτή την ιδιαίτερη εκπομπή με παρουσιαστή, συντονιστή αλλά και ερμηνευτή, τον Αντώνη Ρέμο.

gossip-tv.gr