Αντί για τους όρκους του γάμου διάβασε … τα μηνύματα της ερωμένης !

Αντί για τους όρκους του γάμου διάβασε … τα μηνύματα της ερωμένης !

Η απατημένη γυναίκα έμαθε μία μέρα πριν από το γάμο πως ο αρραβωνιαστικός της την απατάει και πήρε την καλύτερη εκδίκηση.

Η πληγωμένη νύφη πήρε την καλύτερη εκδίκηση και έκανε ρεζίλι τον γαμπρό.

Η Casey περίμενε πώς και πώς την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της! Το πανέμορφο νυφικό της την περίμενε. Οι καλεσμένοι είχαν λάβει τις προσκλήσεις και όλα ήταν τακτοποιημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Η νύφη δεν υπολόγισε μόνο ένα πράγμα. Μία μέρα πριν από το γάμο κι ενώ περνούσε τις τελευταίες χαλαρές ελεύθερες στιγμές της έλαβε ένα μήνυμα: «Εγώ δεν θα τον παντρευόμουν. Εσύ;». Έπειτα, της στάλθηκαν φωτογραφίες από τις συνομιλίες του συντρόφου της με μία γυναίκα από άγνωστο αριθμό.

«Το μυαλό μου απλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε δει! Δεν σκέφτηκα καν ότι ήταν ψεύτικα τα μηνύματα, ήμουν σίγουρη πως ήταν αληθινά», ανέφερε η γυναίκα όταν μοιράστηκε την ιστορία της.

Η Casey δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει κι ενώ οι φίλοι της επέμεναν να ακυρώσει τον γάμο, εκείνη είχε μία καλύτερη ιδέα.

Τι έκανε; Πήγε κανονικά στον γάμο της, ωστόσο αντί να διαβάσει τους όρκους της πήρε βαθιά ανάσα και είπε στους δικούς της ανθρώπους ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Ο Άλεξ φαίνεται πως δεν είναι αυτός που νόμιζα».

Πίσω από τα λουλούδια που κρατούσε στα χέρια της βρισκόταν το κινητό της. Η γυναίκα διάβασε όλα τα μηνύματα που έλαβε το περασμένε ο βράδυ, κάθε λέξη.

Ο γαμπρός από την άλλη δεν ήξερε από που να κρυφτεί κι απλά αποχώρησε με τον κουμπάρο του.

gazzetta.gr