Άνοιξε πυρ κατά ντελιβερά – Καθυστέρησε να πάει την παραγγελία

Άνοιξε πυρ κατά ντελιβερά – Καθυστέρησε να πάει την παραγγελία

Οι πελάτες όχι μόνο αρνήθηκαν να πάρουν την παραγγελία από τον διανομέα, αλλά τον ξυλοκόπησαν και ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.

aeweb

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γαλάτσι. Άγνωστοι ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν διανομέα φαγητού, γιατί καθυστέρησε να πάει την παραγγελία που είχαν κάνει.

Σύμφωνα, με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία, λίγο μετά τη μία και μισή ο διανομέας φαγητού ενός σουβλατζίδικου στο Γαλάτσι πήγε να παραδώσει μια παραγγελία στην οικία τριών νεαρών ανδρών.

Εκείνοι, όμως, αρνήθηκαν να την παραλάβουν με συνέπεια να ακολουθήσει άγριος τσακωμός μεταξύ του διανομέα και των πελατών που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου. Όταν εκείνος έφυγε οι δράστες τον ακολούθησαν μέχρι το ψητωπολείο όπου εργάζεται και εκεί ακολούθησε νέα συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, κατά τη διάρκεια του νέου άγριου τσακωμού ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά, δίχως ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Αμέσως μετά η παρέα των νεαρών τράπηκε σε φυγή με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο σημείο του επεισοδίου, να “χτενίζουν” την γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτείων.

Μιχάλης Λαγάνης – thetoc.gr