Άνω κάτω στο Nomads με τις αποκαλύψεις της Χανιώτισσας παίκτριας

Άνω κάτω στο Nomads με τις αποκαλύψεις της Χανιώτισσας παίκτριας

Άνω κάτω στο Nomads με τις αποκαλύψεις της Χανιώτισσας παίκτριας

Η Τόνια αποκάλυψε παρασκήνια

Ημέρα αποχώρησης η Κυριακή στο Nomads και η Τόνια Σολανάκη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, μετά από ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών της. Μόνο που ετούτη τη φορά, το live της αποχώρησης είχε αρκετή ίντριγκα αφού στο τραπέζι έπεσε το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα εις βάρος της Τόνιας.

Όλοι οι παίκτες με ένα στόμα, μια φωνή συμφώνησαν πως το πρόβλημα είναι της Τόνιας, η οποία δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα. Η υποψήφια προς αποχώρηση, έδωσε τη δική της εκδοχή, αποκαλύπτοντας διάφορα παρασκήνια, που είχαν να κάνουν περισσότερο με τη συμπαίκτριά της, Μαριάννα θεωρώντας ότι εκείνη έχει συμβάλλει με τον τρόπο της στη δημιουργία του όλου κλίματος.

Αποκάλυψε ότι η συμπαίκτριά της είχε πρόβλημα μαζί της από την περίοδο κιόλας της προσαρμογής, στο ξενοδοχείο πριν ξεκινήσει το Nomads 2. Επίσης, την κατηγόρησε ότι είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και πως οι συμπαίκτες της συνέχεια τη σχολιάζουν πίσω από την πλάτη. Και μπορεί τα όσα αποκάλυψε να μην έπεισαν και τόσο τους συμπαίκτες της, φαίνεται ότι έπεισαν το κοινό, αφού για δεύτερη φορά την κράτησαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης (αποχώρησε η Τραϊάνα Ανανία).

Η Μαριάννα Καμαριωτάκη διέψευσε τους ισχυρισμούς της συμπαίκτριάς της, δίνοντας τη δική της εκδοχή. «Μας έχει κουράσει όλο αυτό. Έχει έναν δικό της τρόπο σκέψης. Δεν υπήρξε μέρα που να μην της είπα καλημέρα στο ξενοδοχείο» είπε μεταξύ άλλων. Πάντως, για το παρασκήνιο στο ξενοδοχείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε το μέρος της Μαριάννας.

https://youtu.be/m9GE5a2litQ
https://youtu.be/_npJ2QD_L84
zappit.gr