Άννα Πρέλεβιτς: «Δε θα έκανα ποτέ σχέση με κοντύτερο άνδρα»

Άννα Πρέλεβιτς: «Δε θα έκανα ποτέ σχέση με κοντύτερο άνδρα»

Για την προσωπική τους ζωή, τη σχέση τους και τον διάσημό μπαμπά τους αλλά και για όλα όσα ψάχνουν σε ένα σύντροφό μίλησαν οι αδερφές Πρέλεβιτς στο «The 2Νight Show».

Οι εντυπωσιακές κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέα και Άννα, βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «The 2Νight Show» και μοιράστηκαν λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή. Συγκεκριμένα, η Τέα αναφέρθηκε στη ζωή της στο Λονδίνο, καθώς και για τον άγνωστο γάμο «αστραπή» με μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Ινδίας.

«Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές» αποκάλυψε η Τέα Πρέλεβιτς.

Στη συνέχεια, η Άννα μίλησε για τις σχέσεις, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν και ομολόγησε ότι δε θα έκανε ποτέ σχέση με κοντύτερο άνδρα από εκείνη. «Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος. Συζητώ πράγματα που ενδιαφέρουν τους συντρόφους μου. Μπορεί να βαριέμαι, αλλά σκέφτομαι: “θα μάθω κάτι σήμερα”. Όταν είμαι ερωτευμένη, ο σύντροφός μου είναι προτεραιότητά μου. Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο “bitch”. Να λες και ένα όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Για να φύγω από μια σχέση το σκέφτομαι πάντα πολύ καλά. Έχω αδικήσει συντρόφους μου γιατί δεν έχω μιλήσει, όταν έπρεπε. Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση γιατί από τα 17 μου κάνω μεγάλες σχέσεις. Νιώθω ότι έχω υπάρξει σύζυγος τρεις φορές» τόνισε η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία είχε αναδειχθεί «Σταρ Ελλάς 2010».

reader.gr