Η Angie Dowds βρέθηκε νεκρή στα βράχια

Η Angie Dowds βρέθηκε νεκρή στα βράχια

Η Angie Dowds, η τηλεοπτική αστέρας του “The Biggest Loser”, που προβάλλεται στο βρετανικό ITV, βρέθηκε νεκρή στους πρόποδες των βράχων του Beachy Head μετά το χωρισμό της με τη φίλη της. 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ότι το σώμα που βρέθηκε την περασμένη Κυριακή κοντά στους  λόφους  του Eastbourne στο East Sussex ανήκει στη 42χρονη  Dowds. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Sussex δήλωσε: “Αυτόπτης μάρτυρας είδε μια γυναίκα να πηδάει από την κορυφή των βράχων στο Beachy Head”. 

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια και το σώμα της γυναίκας αναμένεται να αναγνωριστεί επίσημα αργότερα μέσα στη μέρα. 

Η καναδικής καταγωγής Angie Dowds, έχει εμφανιστεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι αδυνατίσματος “The Biggest Loser”, ένα show που προκαλεί τους συμμετέχοντες να χάσουν όσα περισσότερα κιλά μπορούν. 

Η Dowds έχει αποκαλύψει στο παρελθόν τη μάχη της με το ποτό και τα ναρκωτικά, ενώ άνθρωπος του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι πρόσφατα χώρισε από την 37χρονη φίλη της Corrie Preece. 

Μια γυναίκα με το όνομα Natalie Dowds, που ισχυρίζεται πως είναι η αδερφή της άτυχης γυναίκας, έγραψε το βράδυ της Τρίτης στο Facebook: “Η μεγάλη μου αδερφούλα ξεκουράζεται μαζί με τους αγγέλους”.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ