Άγγελος Γιακουμίδης: Όταν σκοτώθηκε, κατέρρευσε το σύμπαν, νέκρωσα μέσα μου…

Άγγελος Γιακουμίδης: Όταν σκοτώθηκε, κατέρρευσε το σύμπαν, νέκρωσα μέσα μου…

Άγγελος Γιακουμίδης: Όταν σκοτώθηκε, κατέρρευσε το σύμπαν, νέκρωσα μέσα μου…

Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο οφείλω όσα είμαι σήμερα και είχα υπολογίσει όλο το πρόγραμμα της ζωής μου πάνω του”.
Ο Άγγελος Γιακουμίδης είναι ο τηλεοπτικός παρτενέρ του Γιώργου Λέντζα, στη νέα αθλητική – ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, Football Stories. Ο Άγγελος Γιακουμίδης γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1991. Τελείωσε το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, δούλεψε μερικά χρόνια σαν φυσιοθεραπευτής και έπειτα πήγε για μεταπτυχιακό στο Brighton της Αγγλίας. Με τον Γιώργο Λέντζα γνωρίζονται τα τελευταία 6 χρόνια.

Άγγελος Γιακουμίδης

Μιλώντας στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, ο Άγγελος Γιακουμίδης μιλάει για ένα τραγικό γεγονός που βίωσε πριν μερικά χρόνια, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για να αλλάξει όλη του τη ζωή.

«Δεν έχω καμία εμμονή με το σώμα μου, τουλάχιστον δεν θα το έλεγα εμμονή. Η γυμναστική ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια ως το μέσο για να ξεπεράσω μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Είχα αϋπνίες και έψαχνα να βρω τρόπο για να κουράσω το σώμα μου να πάει για ύπνο. Επειδή το έκανα σε έντονο βαθμό ανακάλυψα ότι με τη γυμναστική εκκρίνονται και άλλες ουσίες, όπως η ενδορφίνη που προκαλεί ευφορία στον εγκέφαλο και αυτό με βοηθούσε σε πολλά επίπεδα. Τι έγινε εκείνη την περίοδο και έπιασα πάτο;

Όταν ήμουν 20 χρονών, σκοτώθηκε ο καλύτερός μου φίλος σε δυστύχημα με μηχανή. Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο οφείλω όσα είμαι σήμερα και είχα υπολογίσει όλο το πρόγραμμα της ζωής μου πάνω του. Όταν σκοτώθηκε, κατέρρευσε το σύμπαν. Νέκρωσα μέσα μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, ζορίστηκα. Έτσι βρήκα μια αναπάντεχη διέξοδο στη γυμναστική, που έγινε συνήθεια. Αν έχω να γυμναστώ τρεις μέρες, αλλάζει η ψυχολογία μου, δεν αισθάνομαι καλά. Για αυτό το κάνω, και όχι για να δείχνω τους κοιλιακούς μου, κάτι που πολύ λογικά μπορεί να σκεφτεί κάποιος βλέποντας το Instagram μου», καταλήγει ο Άγγελος Γιακουμίδης.

zappit.gr