Ανείπωτη τραγωδία: Παππούς πνίγηκε στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσει τον εγγονό του

Ανείπωτη τραγωδία: Παππούς πνίγηκε στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσει τον εγγονό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένος άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής στην περιοχή της Σκάλας Αβδήρων στην Ξάνθη όταν πνίγηκε στη θάλασσα στην προσπάθεια του να σώσει το εγγόνι του.

Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα όταν παππούς και εγγονός, που νοικιάζουν σπίτι στην περιοχή, βρίσκονταν στην παραλία. Το μικρό παιδάκι ήταν μέσα στη θάλασσα με ένα λευκό φουσκωτό στρώμα, ωστόσο παρασύρθηκε από τα ρεύματα και τον αέρα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για να σωθεί το παιδάκι και δύο άνδρες με τη χρήση κανό το προσέγγισαν και κατάφεραν να το βγάλουν σώο και αβλαβές. Την ίδια στιγμή και ο παππούς του μικρού παιδιού βλέποντας το εγγόνι του να απομακρύνεται μπήκε τρέχοντας μέσα στη θάλασσα επιχειρώντας να το σώσει, σύμφωνα με το xanthinea.gr

Ωστόσο φαίνεται πως οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα στη θάλασσα. Λουόμενοι τον μετέφεραν στη στεριά και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο δύο εθελοντές του έκαναν ΚΑΡΠΑ ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να τον σώσουν.