Αναβολές γάμων: Το 80% των ζευγαριών μεταφέρει την τελετή για το 2022

Αναβολές γάμων: Το 80% των ζευγαριών μεταφέρει την τελετή για το 2022

Μεγάλη αύξηση στις αναβολές γάμων παρατηρείται και φέτος, όπως δείχνουν τα στοιχεία, με τις τελετές να προγραμματίζονται για το 2022

aeweb

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, οι ιδιοκτήτες των κέντρων δεξιώσεων θα μείνουν δυσαρεστημένοι από τον τζίρο τους, καθώς ολοένα και περισσότερα ζευγάρια αναβάλλουν τους γάμους τους για το επόμενο έτος λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, όπως δηλώνουν, βρίσκονται «στο ίδιο έργο θεατές».

Τι αναφέρουν τα στοιχεία

Εκατοντάδες γάμοι και εκδηλώσεις από το 2020 μεταφέρθηκαν για το 2021, ενώ ήδη η πλειοψηφία των ζευγαριών -σε ένα ποσοστό που αγγίζει έως και το 80%- έχει μετακυλήσει την ιερή τελετή και το καθιερωμένο γλέντι για το 2022.

Τα παραπάνω εξηγούν στο ThessToday.gr επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες κέντρων δεξιώσεων στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για άμεση ενημέρωση του κλάδου από την κυβέρνηση σχετικά με το πώς θα λειτουργήσουν τη φετινή σεζόν.

Πολλά ζευγάρια βρέθηκαν στο ίδιο δίλημμα τη χρονιά που πέρασε. Κάποιοι έκαναν τον γάμο τους με 100 άτομα, άλλοι με 50, αργότερα με 9, ενώ όσοι θα παντρεύονταν τους τελευταίους μήνες δεν κατάφεραν να το κάνουν λόγω του lockdown, στο οποίο βρίσκεται ακόμα η χώρα. Οι επιπτώσεις όμως δεν ήταν σοβαρές μόνο για τα σχέδια των ζευγαριών, αλλά και για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες των οποίων οι δουλειές εξαρτώνται από αυτά τα μυστήρια και τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί περισσότερο από ποτέ, σημειώνει το ThessToday.gr.

Γάμος & Βάπτιση στα Χανιά