Χανιά: Αναβλήθηκε η επίδειξη ομάδας Ζευς στην 115 Π.Μ.

Χανιά: Αναβλήθηκε η επίδειξη ομάδας Ζευς στην 115 Π.Μ.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίδειξη της ομάδας “Ζευς” που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά, στο πλαίσιο των τετραήμερων εορτασμών για τον προστάτη άγιο της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίδειξη της ομάδας “Ζευς” εαν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα ή την Τρίτη.

ΕΚΘΕΣΗ

Στην 115 Π.Μ. θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως ανακοινώθηκε, ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα ενώ θα προβάλλονται βινετοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικά αεροσκάφη (F-16 Block 52+, F4 AUP, κλπ).
Η 115 θα είναι επισκέψιμη για το κοινό από σήμερα μέχρι Τρίτη από τις 9π.μ. μέχρι τις 5μ.μ. και την Τετάρτη από τις 12μ. μέχρι τις 5μ.μ. Στις 8 Νοεμβρίου κα ώρα 10:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Δοξολογία.
Από την πλευρά της, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημά Χανίων, προσκαλεί στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων που θα πραγματοποιηθεί στο «Μνημείο Πεσόντων Αεροπορίας» στα Χανιά, στα πλαίσια του εορτασμού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ.

haniotika-nea.gr