Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι – Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day…

Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι – Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day…

Τι θα γίνει με τον ρόλο του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου;
Μια απίστευτη είδηση έδωσε σήμερα στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι στα σκαριά η επιστροφή των Απαράδεκτων! Όχι, όμως, τηλεοπτικά, αλλά θεατρικά.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα, θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Και ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι μαζί και θα υποδυθεί τον Βλάσση Μπονάτσο».

«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους.

Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω.

https://youtu.be/revu7U1PCdc
Αλλά εμείς σας το δίνουμε ως αποκλειστικό γιατί μας είπα ότι ήδη είναι σε διαδικασία προετοιμασίας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

zappit.gr