Ανατροπές και εξελίξεις στο θρίλερ Φαρμάκη – Αγγλούπα

 

Ανατροπές και εξελίξεις στο θρίλερ Φαρμάκη – Αγγλούπα

Ανατροπές και εξελίξεις στο θρίλερ Φαρμάκη – Αγγλούπα

Ανατροπές και εξελίξεις στο θρίλερ «Φαρμάκη – Αγγλούπα» αναμένονται μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα καθώς ο νεαρός επιχειρηματίας θα κληθεί στην Ασφάλεια για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μέχρι στιγμής, στα κεντρικά του Ανθρωποκτονιών κατέθεσαν επιπλέον οκτώ άτομα. Το τοπίο για τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση έχει ήδη ξεκαθαρίσει και η υπόθεση έχει περάσει στην τελευταία φάση. Με δεδομένο άλλωστε ότι στην προανακριτική κατάθεση της η 25χρονη Γωγώ αναφέρει ο πυροβολισμός της δεν ήταν ατύχημα αλλά σκόπιμη ενέργεια από τον Αλεξάνδρου Αγγλούπα, αναμένεται να ασκηθούν εκ νέου διώξεις.

Την ίδια ώρα, η 25χρονη ηθοποιός περνά δύσκολές ώρες. Από τη μία η υγεία της είναι εξαιρετικά εύθραυστη και από την άλλη νιώθει την πίεση να την πνίγει. Πριν μερικές ημέρες οδηγήθηκε και πάλι στο χειρουργείο ενώ η πλήρης αποκατάσταση και η επαναφορά της υγείας της στην αρχική κατάσταση, όπως λένε οι γιατροί που την παρακολουθούν θα πάρει πολύ χρόνο. Έτσι, βλέπει τα προσωπικά, τα επαγγελματικά της όνειρα αλλά και τις σπουδές στην Νέα Υόρκη να αναβάλλονται έπ’ αόριστον. Ωστόσο, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, αυτό που τη βασανίζει είναι το θέμα της αδερφής της Όλγας. Τόσο στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη δικαστική έκβαση των πραγμάτων όσο και στο γεγονός ότι μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης οι σχέσεις των μέχρι πρότινος αγαπημένων αδερφών έχουν μπει στον ..πάγο. «Έχουν να μιλήσουν από εκείνο το βράδυ. Η Όλγα στεκόταν στο πλευρό της στο νοσοκομείο όμως οι σχέσεις τους έχουν παγώσει. Μετά το εξιτήριο της Γωγώς από το ΝΙΜΙΤΣ, δεν λένε ούτε καλημέρα» λέει στο «ΘΕΜΑ» άνθρωπος του περιβάλλοντος των δύο γυναικών και συμπληρώνει «Και αυτό είναι κάτι που έχει διαλύσει ψυχολογικά τη μικρή. Της έχει κοστίσει πολύ γιατί οι δύο αδερφές ήταν πολύ αγαπημένες».

Από την Ασφάλεια στον Ανακριτή

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είναι πλέον θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει και δικαστικά το ματωμένο σκηνικό που ξεκίνησε τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου… Τότε που αρχικά, τα πράγματα έδειχναν ξεκάθαρα καθώς η 25χρονη Γωγώ, με ακατάσχετη αιμορραγία στην εντατική δεν μπορούσε να μιλήσει ενώ οι καταθέσεις τόσο της αδερφής της Όλγας όσο και του συντρόφου της Αλέξανδρου Αγγλούπα, ταυτίζονταν και «μιλούσαν» για ατύχημα «πήγα να βγάλω το πιστόλι που κατείχα νόμιμα από το σακάκι και αυτό εκπυρσοκρότησε» υποστήριξε ο επιχειρηματίας. Ένα μηνά μετά, τα δεδομένα άλλαξαν. Η νεαρή ηθοποιός, συνέρχεται και δίνει μια κατάθεση και αρνείται ότι ήταν ατύχημα υποστηρίζοντας πως ο σύντροφος της αδελφής της δεν την πυροβόλησε κατά λάθος.

Μια υπόθεση, πραγματικό θρίλερ, για την οποία ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα.. Η πλευρά της Γωγώς Φαρμάκη μέσω του δικηγόρου της κ. Ιωάννη Απατσίδη επισημαίνει για τις εξελίξεις πως «Η εντολέας μου είχε την ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί για ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Αν είχε πεθάνει, κανείς προφανώς δεν θα είχε μάθει την αλήθεια» , ενώ για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των ερευνών τονίζει ότι «λόγω της ιδιάζουσας αρχικής πορείας της, η εξέλιξή της ήταν φυσικό να καθυστερήσει στην πορεία. Σε ό,τι αφορά στις άδειες οπλοφορίας, καλό θα ήταν να υπάρχουν και να εφαρμόζονται αντικειμενικά κριτήρια χορηγήσεώς τους, για να αποφεύγονται τα γνωστά έκτροπα».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ