Ανατριχιαστική καταγγελία ανήλικου κοριτσιού για ασέλγεια από ιδιοκτήτη γνωστού φροντιστηρίου

Ανατριχιαστική καταγγελία ανήλικου κοριτσιού για ασέλγεια από ιδιοκτήτη γνωστού φροντιστηρίου

Έγκληση στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών υπέβαλε μια 16χρονη κοπέλα και οι γονείς της σε βάρος πολύ γνωστού ιδιοκτήτη φροντιστηριακού ομίλου που διαθέτει κέντρα εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. 

aeweb

Η κοπέλα περιγράφει στην έγκλησή της φριχτές στιγμές που καταγγέλει ότι βίωνε στα χέρια του ιδιοκτήτη φροντιστηρίου από την εποχή που ήταν 11 χρόνων, όταν την άρχισε να την αποπλανεί και να ασελγεί εις βάρος της.

Σύμφωνα πάντα με την έγκληση του ίδιου του κοριτσιού, που υπεβλήθη στον εισαγγελέα μέσω του δικηγόρου της, Βασίλη Καπερνάρο, όταν πήγαινε έκτη δημοτικού πήγε στο συγκεκριμένο φροντιστήριο της Αθήνας, για να παρακολουθήσει συγκεκριμένα μαθήματα μεταξύ αυτών και μαθηματικά. Από την πρώτη στιγμή ο καθηγητής φέρεται να έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στο κορίτσι με κομπλιμένα τα οποία συνοδεύτηκαν από αγγίγματα σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στους μηρούς κάτω από το στρογγυλό τραπέζι της παράδοσης των μαθημάτων.

Κατά τα διαλείμματα την προσκαλούσε στο γραφείο των καθηγητών με τη δικαιολογία ότι ήταν ξεχωριστή. Καθε φορά της πρόσφερε στο γραφείο καραμέλες, μπισκότα και κράκερ και της έκανε κομπλιμέντα. Κάποια στιγμή όμως είπε στο 11χρονο παιδί ότι αν ήθελε να του προσφέρει τα γλυκίσματα αυτά έπρεπε να τον αγκαλιάσει. Την επόμενη φορά την αγκαλιά αντικατέστησε η απαίτηση να τον φιλήσει στα χείλη. Ο εφιάλτης είχε ήδη αρχίσει σύμφωνα με όσα αναφέρει στην έγκλησή της η κοπέλα που ζούσε καθημερινά όσα περιγράφει.

 

flashnews.gr